Imaginile șocante cu Ionel Ganea scos cu forța din mașina personală: ”Calcă frâna, calcă frâna!” VIDEO

Luni, 25 Martie 2024, ora 13:34
4885 citiri
Imaginile șocante cu Ionel Ganea scos cu forța din mașina personală: ”Calcă frâna, calcă frâna!” VIDEO
Ionel Ganea FOTO AS.ro

Fostul internațional Ionel Ganea (50 de ani) a avut parte de o altercație cu polițiștii înaintea meciului amical România - Irlanda de Nord (1-1), disputat vineri seară pe Arena Națională.

Astfel, Ionel Ganea a fost urcat într-o mașină a Poliției pentru că nu ar fi oprit la semnalele agenților care-i solicitau prezentarea actelor.

Poliţiştii i-ar fi cerut lui Ionel Ganea prin intermediul staţiei de amplificare să oprească, însă acesta și-a văzut de drum.

Pe rețelele sociale, conform As.ro, au apărut imagini șocante cu incidentul în care a fost implicat Ionel Ganea, după cum se poate vedea mai jos.

@stirilezilei Ionel Ganea a provocat un scandal uriaş la Arena Naţională. Fostul internaţional român nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a fost scos cu forţa din maşină. Ganea a vrut să ajungă cu maşina într-o zonă în care nu avea acces. Poliţiştii au fost nevoiţi să recurgă la forţă pentru a-l scoate din maşina personală. Ganea a fost băgat în maşina de poliţie şi dus la secţie. Totul a pornit după ce Ganea a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor pentru controlul de rutină. Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic… pentru că sunt de la poliție au putut”, a declarat soția lui Ionel Ganea, la câteva momente după incident. #arenanationala #ionelganea #bucuresti ♬ sunet original - Știrile Zilei

La câteva zile distanță, Ionel Ganea a adus explicații suplimentare asupra incidentului, acuzându-i pe polițiști de abuz.

"Încă din start vă spun că am reflectat asupra a tot ce s-a întâmplat și mă consider nevinovat. Știu, lumea spune că Ganea e nebun, dar de fiecare dată când am făcut ceva, mi-am recunoscut vina. De data asta nu o am și o să mă lupt pentru a demonstra abuzul la care am fost supus.

Înainte de intrare am fost solicitat de un om de ordine să arăt biletul pentru parcare. În timp ce am prezentat acest bilet, domnul polițist zbiera în mod repetat: ”Calcă frâna, calcă frâna”. Fără niciun motiv, pentru ca mașina staționa, iar eu nu aveam cum să arăt acel bilet din mers.

Precizez că în acest interval nu am auzit avertizările sonore ale poliției, nu aveam muzica pornită în mașină, iar din motiv consider că nu au fost date avertizări sonore.

L-am rugat să vorbească, să se adreseze frumos, iar din această cauză cred că s-a simțit ofensat. Mi-a spus să trag mașina pe dreapta, că-mi ia permisul! Trebuie să precizez că nu s-a prezentat, nu mi-a cerut civilizat actele. Zbiera, era foarte agitat și îmi tot repeta că-mi ia permisul!

În mașină nu eram singur, mai erau soția mea și unchiul acesteia, ambii pot confirma acest lucru. Mai mult, copilul a început să plângă, s-a speriat foarte tare și nici acest detaliu nu a contat pentru ei. L-am întrebat motivul pentru care vrea să-mi ia permisul, pentru că nu am greșit cu nimic, dar repeta că mi-l ia", a spus Ganea, conform Prosport.

Scandal în industria Big Pharma. Alianţa Pfizer-BioNTech, dată în judecată pentru încălcarea patentelor pentru vaccinul antiCovid
Scandal în industria Big Pharma. Alianţa Pfizer-BioNTech, dată în judecată pentru încălcarea patentelor pentru vaccinul antiCovid
Alianţa Pfizer-BioNTech a fost dată în judecată, joi, 25 aprilie, de grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK), care acuză că cele două companii i-au încălcat patentele asociate...
Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare
Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare
Laura Nureldin, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Antena 1, a decis să părăsească echipa Observator, unde a activat în ultimii 4 ani. Conform Cancan.ro, Laura Nureldin a...
#Ionel Ganea, #politie, #imagini, #scandal , #stiri fotbal