Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Muresan: Il iert pe Tudor atunci cand voi primi punctele din meciul cu Steaua

Joi, 13 Martie 2008, ora 14:54
1147 citiri
Muresan: Il iert pe Tudor atunci cand voi primi punctele din meciul cu Steaua

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, joi, ca ii este imposibil sa-l ierte pe arbitrul Alexandru Tudor, dupa ce acesta nu a acordat doua penaltiuri echipei sale in meciul pierdut cu Steaua.

"E bine ca Tudor a cerut o mica pauza de la delegari, dar il voi ierta doar atunci cand vom primi punctele din meciul cu Steaua. A gresit foarte grav la acel meci. Cu asistentul Nica nu am nimic pentru ca a fost delegat in aceasta etapa, deoarece la jocul cu Steaua Tudor a fost principalul vinovat", a spus Muresan, pentru NewsIn, referitor la meciul pierdut cu Steaua , scor 1-3, in derby-ul etapei a 21-a a Ligii I.

Presedintele liderului din Liga I sustine ca Ioan Andone nu va fi lasat sa plece de la echipa in eventualitatea in care va rata titlul. "Chiar daca a spus ca va demisiona daca pierde titlul, sunt sigur ca nu va pleca deoarece nu cred ca vom rata acest obiectiv. Mai mult, suntem aproape de event", a afirmat Muresan.

Iuliu Muresan i-a raspuns si lui Vasile Turcu, cel care declarase despre el ca "e un taranus de Gherla care a stat mai mult prin celule, iar hainele stau pe el ca pe gard": "Eu am fost elegant atunci cand i-am raspuns ca nu este un conducator european deoarece este nationalist, dar el a decis sa spuna asemenea lucruri. Este si o lipsa de civilizatie din partea sa".

Referitor la meciul cu Ceahlaul, Muresan a spus ca nu isi pune problema castigatoarei: "Nu ma tem absolut deloc de acest meci. Avem un lot prea valoros, iar diferenta dintre cele doua echipe e mare, se poate vedea si in clasament. Dar, trebuie sa fim atenti pentru a nu exista surprize".

Partida dintre Ceahlaul Piatra Neamt si CFR Cluj, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 20:45.

Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
După victoria clujenilor la Craiva, un jucător de la CFR a avut cuvinte grele de spus la adresa lui Adrian Mutu, fostul antrenor din Gruia. Mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a...
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Echipa CFR Cluj a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. La Craiova, într-un meci...
#Iuliu Muresan, #alexandru tudor, #CFR Cluj, #Liga I, #ceahlaul piatra neamt, #vasile turcu , #CFR Cluj