Surprize în Liga Europa: O echipă din Israel a dat lovitura!

Vineri, 15 Decembrie 2023, ora 03:49
2916 citiri
Surprize în Liga Europa: O echipă din Israel a dat lovitura!
Liga Europa și-a stabilit calificatele in optimi FOTO facebook

Rezultate din grupele Ligii Europa:

Grupa A

Olympiacos – Backa Topola 5-2

West Ham – Freiburg 2-0

West Ham a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, Friburg a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Olympiacos a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

Grupa B

Ajax Amsterdam – AEK Atena 3-1

Brighton – Olympique Marseille 1-0

Brighton a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, Marseille a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Ajax Amsterdam a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

Grupa C

Aris Limassol – Sparta Praga 1-3

Betis – Glasgow Rangers 2-3

Glasgow Rangers a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, Sparta Praga a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Betis a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

Grupa D

Rakow – Atalanta 0-4

La Rakow, Bogdan Racoviţan a fost integralist şi Deian Sorescu a intrat pe teren în minutul 78.

Sporting – Sturm Graz 3-0

Atalanta a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, Sporting a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Sturm Graz a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

Grupa E

LASK – Toulouse 1-2

Union St. Gilloise – Liverpool 2-1

Liverpool a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, Toulouse a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Union St. Gilloise a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

Grupa F

PanathinaikosMaccabi Haifa 1-2

Rennes – Villarreal 2-3

Villarreal a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, Rennes a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Maccabi Haifa a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

Grupa G

AS RomaFC Sheriff 3-0

Slavia Praga – Servette 4-0

Slavia Praga a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, AS Roma a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Servette a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

Grupa H

Bayer Leverkusen – Molde 5-1

Qarabag – BK Hacken 2-1

Bayer Leverkusen a terminat pe primul loc şi este calificată în optimi, Qarabag a încheiat pe doi şi va juca în play-off-ul Ligii Europa, iar Molde a terminat pe trei şi va juca în play-off-ul Conference League.

FRF a anunțat echipele care au voie să joace în cupele europene. Ce se întâmplă cu Corvinul
FRF a anunțat echipele care au voie să joace în cupele europene. Ce se întâmplă cu Corvinul
FRF a anunţat, vineri, grupările care au primit licenţă pentru participarea la competiţiile de club UEFA şi UEFA WCL, sezonul 2024 – 2025. Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor a...
Un tablou, considerat pierdut în ultimii 100 de ani, este scos la licitație cu un preț uriaș FOTO
Un tablou, considerat pierdut în ultimii 100 de ani, este scos la licitație cu un preț uriaș FOTO
Un tablou al artistului austriac Gustav Klimt, considerat pierdut în ultimii 100 de ani, va fi scos la licitaţie la Viena, transmite BBC. Există multe întrebări fără răspuns cu privire...
#Liga Europa, #optimi, #calificate, #echipe, #tablou, #meciuri , #stiri fotbal