Badou Jack lanseaza acuzatii grave dupa lupta cu Bute si il ridiculieaza pe roman

Duminica, 01 Mai 2016, ora 13:38
6987 citiri
Badou Jack lanseaza acuzatii grave dupa lupta cu Bute si il ridiculieaza pe roman
Foto: FAcebook/ Lucian Bute

Suedezul Badou Jack a lansat o serie de acuzatii grave dupa lupta cu Lucian Bute, pe care doi dintre cei arbitri de scaun au vazut-o la egalitate.

Campionul mondial WBC la categoria supermijlocie a fost intrebat daca decizia arbitrilor i se pare o simpla neintelegere a fenomenului sau ceva mai grav, precum coruptia, iar raspunsul sau nu s-a lasat prea mult asteptat.

"Poate ambele. Am castigat clar meciul, au fost peste 100 de meciuri la corp. Oricine se pricepe la box stie ca am castigat. Am luptat mai bine, l-am lovit la corp, am avut lovituri mai clare. A revenit in ultimele 2 runde, poate l-am lasat si eu, stiind ca sunt in fata. Inca mai invat, a fost o experienta pentru mine", a spus Jack, scrie Sport.ro.

Acesta a continuat cu un discurs umilitor la adresa lui Lucian Bute.

Jack sustine ca romanul a reusit sa il dommine in ultimele runde ale luptei pentru ca s-a plictisit, el anuntand in acelasi timp ca nu se gandeste sa ii acorde revansa.

Scandalul izbucnit dupa lupta lui Bute ia amploare: WBC lanseaza o ancheta

"M-am plictisit... Toata lumea stie ca sunt puternic in ultimele runde, dar chiar si asa am castigat meciul.

Revansa? Pentru ce? Am dovedit ca am castigat meciul. Nu, nu vreau revansa", a mai spus Badou Jack.

Lucian Bute a ratat sansa de a redeveni campion mondial la categoria supermijlocie dupa ce a remizat in duelul cu Badou Jack, campionul mondial WBC.

Lucian Bute remizeaza cu Badou Jack, insa rateaza titlul mondial WBC

Doi dintre arbitrii judecatori au vazut o lupta egala, scor 114 - 114, in timp ce al treilea a vazut o victorie clara pentru suedez, 117 - 111.

Cum regulile partidei stabileau ca Jack isi pastreaza centura in caz de remiza, acesta ramane campionul mondial WBC, in timp ce Bute este nevoit sa isi caute un nou adversar.

Quarterly Report - Editia 4

Sute de candidaţi la alegerile europarlamentare din iunie, verificați dacă au colaborat cu Securitatea. Concluziile CNAS
Sute de candidaţi la alegerile europarlamentare din iunie, verificați dacă au colaborat cu Securitatea. Concluziile CNAS
214 candidaţi la alegerile europarlamentare au fost verificați de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii și în cazul lor au fost emise adeverinţe că nu au colaborat cu...
Opinie: Merge Klaus Iohannis până la capăt în cursa NATO?
Opinie: Merge Klaus Iohannis până la capăt în cursa NATO?
România i se opune lui Mark Rutte la șefia NATO și ca o formă de răzbunare pentru felul în care premierul olandez s-a opus mai bine de un deceniu aderării țării la Spațiul Schengen....
#Badou Jack scandal Bute, #Bute Jack rezultat, #Bute Jack scandal remiza , #stiri Lucian Bute