Mădălina Ghenea, în topul iubitelor de la Wimbledon. Cine sunt celelelte dive de la Londra FOTO

Joi, 06 Iulie 2023, ora 05:40
3679 citiri
Mădălina Ghenea, în topul iubitelor de la Wimbledon. Cine sunt celelelte dive de la Londra FOTO
Foto: Instagram / officialmadalinaghenea

Englezii de la The Sun au făcut un top al celor mai frumoase și celebre iubite de tenismeni, iar Mădălina Ghenea este printre cele opt superbe femei alese.

Ei au ales femeile cu cea mai mare notorietate și au scris despre românca din Slatina astfel: "Modelul român Madalina, în vârstă de 35 de ani, se întâlnește cu Grigor Dimitov. După ce și-a început cariera în lumina reflectoarelor ca model de la vârsta de 15 ani, ea a apărut de atunci ca actriță. Mădălina a interpretat-o pe Sophia Loren în "House of Gucci" alături de Lady Gaga și Jared Leto. Ghenea a jucat, de asemenea, în Dom Hemingway alături de Jude Law, atrăgând în același timp avansurile lui Leonardo DiCaprio, cu care se pare că s-a întâlnit"

Celelelte dive alese sunt:

Costeen Hatzi – Nyck Kyrgios

Costeen, în vârstă de 22 de ani, este tânăra care a reușit să-l îmblânzească pe Nick Kyrgios. Influencerița născută în Brisbane și-a confirmat idila cu băiatul rău al tenisului, pe rețelele de socializare la începutul anului 2022. S-au cunoscut online când ea vindea o oglindă, care i-a atras atenția lui Kyrgios. După ce au căzut de acord asupra unui preț, el a apărut la ușa lui Costeen pentru a o ridica. Ea a declarat pentru ESPN că a fost dragoste la prima vedere.

Morgan Riddle – Taylor Fritz

Morgan, în vârstă de 25 de ani, este o regină TikTok, mândrindu-se cu o pagină care are aproape 400.000 de urmăritori și peste 12 milioane de like-uri. Pe rețelele de socializare, ea împărtășește stilul ei de viață glam, sfaturi de frumusețe și povestea ei de dragoste cu americanul Taylor Fritz. S-au cunoscut în 2020, după ce au intrat în legătură pe aplicația de întâlniri Raya.

Eugenia De Martino – Diego Schwarzmann

Frumoasa argentiniană Eugenia, în vârstă de 28 de ani, se iubește cu compatriotul Diego Schwartzman, în vârstă de 30 de ani, din 2019. S-au cunoscut la un turneu de tenis prin intermediul unor prieteni comuni, înainte de a deveni inseparabili. Eugenia este model și imaginea FILA în țara sa natală. Ea e, de asemenea, ambasador pentru marca de costume de baie, Martina di Trento.

Sophia Thomalla – Alexander Zverev

Frumoasa Sophia, în vârstă de 33 de ani, vine din Germania și are o listă de foste cuceriri celebre. Modelul devenit personalitate TV a avut relații cu rockerul Bush, Gavin Rossdale, dar a trăit o poveste de dragoste și cu fostul portar al lui Liverpool, Loris Karius. Actualul ei iubit este Alexander Zverev, cu care se întâlnește din 2021. În 2012, ea a pozat nud pentru revista Playboy.

Maria Gonzalez – Carlos Alcaraz

Maria este iubita lui Carlos Alcaraz. Ea rămâne extrem de discretă, dar s-a aflat că cei doi sunt iubiți din copilărie și că amândoi sunt originari din Murcia, din sud-estul Spaniei. Maria este și ea jucătoare de tenis și practică la Murcia Club de Tenis. Ea se mândrește, de asemenea, cu un corp uimitor, cu care este fericită să împărtășească instantanee pe Instagram.

Jelena Djokovic – Novak Djokovic

Jelena, în vârstă de 37 de ani, a fost model în anii tinereții, înainte de a-l întâlni pe favoritul de la Wimbledon, Novak Djokovic. În prezent, ea este directoarea fundației Novak Djokovic, care se ocupă de copiii defavorizați. Născută la Belgrad, Jelena este poliglotă și scriitoare pasionată, precum și mama celor doi copii ai lor, Tara și Stefan.

Louise Jacobi- Cameron Norrie

Newyorkeză și iubita a lui Cameron Norrie, Louise, în vârstă de 24 de ani, este un designer de haine de mare succes. A lucrat pentru Calvin Klein, înainte de a accepta un post de consultant pentru agenția Please Don't Touch. Cei doi sunt împreună de doi ani și Louise a adus o influență calmă și pozitivă asupra lui Norrie.

Aniversare tristă pentru unul dintre veteranii tenisului masculin
Aniversare tristă pentru unul dintre veteranii tenisului masculin
Jucătorul francez de tenis Richard Gasquet (116 ATP) a pierdut joi meciul cu numărul 1.000 al carierei sale, înclinându-se în două seturi, 6-2, 7-5, în faţa italianului Lorenzo Sonego (52...
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana en-titre de la Wimbledon, tenismena Marketa Vondrousova din Cehia, trece prin momente dificile în viața personală. După ce a atins apogeul carierei în iunie 2023, prin victoria de...
#Madalina Ghenea, #remarcata, #wimbledon, #dive, #tenis, #iarba, #anglia , #stiri tenis