Antrenorul Marius Șumudică, pus la zid de un coleg de breaslă: ”E foarte urât ce a făcut”

Duminica, 27 Februarie 2022, ora 12:11
4027 citiri
Antrenorul Marius Șumudică, pus la zid de un coleg de breaslă: ”E foarte urât ce a făcut”
Marius Șumudică

Fostul antrenor al Rapidului Nicolae Grigore l-a criticat pe Marius Şumudică, despre care a spus că dă dovadă de lipsă de colegialitate, prin faptul că pune presiune pe tehnicienii unor echipe la care doreşte să ajungă.

"Fie că a fost vorba de CFR, fie că a fost vorba de FCSB, Dinamo, de echipa naţională, el întotdeauna a ştiut ce trebuie făcut. El întotdeauna a venit la televizor şi a spus ce trebuie făcut la FCSB, Dinamo, CFR, la oricare dintre aceste echipă. Ce a făcut săptămâna aceasta...

Ştiu că a fost o presiune uriaşă. Nu vreau să comentez despre Miţă (n.r. - Mihai Iosif), pentru că nu am toate elementele. Dar presiunea pe care a spus-o Şumudică în săptămâna aceasta, eu am trăit-o pe pielea mea.

E foarte urât ce a făcut, e o lipsă totală de colegialitate, dar e specifică lui. Eu cred că mai degrabă Niculae este ţinta decât Iosif (n.r. scandărilor suporterilor, ”demisia”).

Am recunoscut această presiune pe care mie mi-au pus-o atunci, aducându-l pe Şumudică şi cerând ca Şumudică să vină în vestiar. Să facă ce? Eu nu am acceptat. Ce să spună? Jucaţi aşa, faceţi aşa şi eu stăteam la uşă?", a declarat Grigore, la Digi Sport.

Tehnicianul Marius Şumudică, liber de contract ca urmare a despărţirii de Yeni Malatyaspor, aproape s-a propus antrenor la Rapid, prin afirmaţiile sale, în această săptămână.

”Probabil nu are încredere în mine conducerea Rapidului. Nu a discutat nimeni cu cu mine nimic. Nu s-a ajuns la nicio discuţie. Te doare, normal. E ca şi cum vine unul în locul tău şi e mai slab decât tine. Eu nu mă rog de nimeni să ajung la Rapid, dar mă deranjează că apar fel şi fel de zvonuri, că Şumudică vrea mulţi bani, că staff-ul lui Şumudică vrea mulţi bani, păi staţi, mă, că n-aţi vorbit cu Şumudică”, a spus el, miercuri, la Digi Sport.

Nicolae Grigore a condus Rapidul ca antrenor principal în Liga a II-a, între 1 decembrie 2020 şi 14 martie 2021, după ce anterior fusese secundul lui Daniel Pancu pe banca giuleştenilor.

Șumudică, anunț de ultimă oră despre venirea la Rapid și Bogdan Lobonț! "Nu știu dacă George Copos a făcut ce face Șucu"
Șumudică, anunț de ultimă oră despre venirea la Rapid și Bogdan Lobonț! "Nu știu dacă George Copos a făcut ce face Șucu"
Marius Șumudică a vorbit despre situația de la Rapid, unde echipa este în pericol să nu prindă cupele europene după ce patronul Dan Șucu a băgat peste 7 milioane de euro în transferuri....
Tensiunile persistă la Rapid: ”Nu știu ce sens are părerea mea”
Tensiunile persistă la Rapid: ”Nu știu ce sens are părerea mea”
Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Bogdan Lobonţ, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că părerea sa cu privire la instalarea lui Marius Şumudică la conducerea băncii tehnice...
#Marius Sumudica, #Rapid, #antrenor, #Nicolae Grigore , #stiri fotbal