Mihai Tudose a suferit un infarct, in timpul unei sedinte de partid UPDATE "Sunt bine. Ne vedem in 2 zile inapoi la treaba!"

Marti, 26 Martie 2019, ora 22:15
12581 citiri
Mihai Tudose a suferit un infarct, in timpul unei sedinte de partid UPDATE "Sunt bine. Ne vedem in 2 zile inapoi la treaba!"
Foto: Facebook/Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a suferit, marti la amiaza, un infarct miocardic, in timpul unei sedinte de partid.

Tudose, in varsta de 52 de ani, a fost transportat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu". Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a confirmat pentru Stiri pe Surse ca Mihai Tudose "nu s-a simtit bine si s-a dus la spital".

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca fostul premier Mihai Tudose a suferit un infarct miocardic si i-au fost puse doua stenturi de catre medicii de la Institutul "C.C. Iliescu", in prezent starea acestuia fiind stabila.

"Fostul premier Mihai Tudose a facut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanta la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie 'C.C. Iliescu'. A fost dus in sala de operatii. I-au fost montate, printr-o procedura interventionala, doua stenturi.

Bineinteles ca viata oricarui pacient care sufera un infarct miocardic este pusa in pericol, dar in acest moment Mihai Tudose este stabil, este in salon, ramane sub supraveghere in spital", a afirmat Pintea la sediul Ministerului Sanatatii.

"Sunt bine. Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorita profesionalismului si promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din Romania, totul a trecut cu bine! Multumesc intregii echipe medicale si tuturor celor care s-au gandit la mine in aceste momente! Ne vedem in 2 zile inapoi la treaba! Avem o multime de lucruri bune de facut!", a transmis Mihai Tudose pe Facebook, in cursul serii.

#Mihai Tudose spital, #Mihai Tudose infarct , #stiri Mihai Tudose