Mirel Radoi nu mai investeste in Liga 1: Partenerii de afaceri l-au tradat in ziua decisiva

Vineri, 29 Septembrie 2017, ora 19:00
13173 citiri
Mirel Radoi nu mai investeste in Liga 1: Partenerii de afaceri l-au tradat in ziua decisiva
Foto: Hepta.ro

Vineri trebuia sa fie ziua in care Mirel Radoi urma sa devina oficial noul actionar majoritar de la clubul de prima liga Juventus Bucuresti.

Acest lucru nu s-a mai intamplat insa, dupa ce partenerii de afaceri ai lui Mirel l-au lasat cu ochii in soare in momentul in care trebuiau sa vireze banii pentru cumpararea actiunilor.

Radoi le-a cerut scuze celor de la Juventus Bucuresti si a mentionat ca nu va mai investi in fotbalul romanesc pentru moment.

"Vreau sa le cer scuze suporterilor lui Juventus Bucuresti, tuturor celor care ne-au ajutat in aceasta perioada, de la contabili, avocati, domnul Ciuclea, pentru ca situatia nu este deloc buna. Iar asta din cauza noastra. S-a ajuns la un numitor comun, astazi ar fi trebuit sa se vireze banii, dar nu a ajuns toata suma si, din pacate, tranzactia nu se mai face. Este un contract de confidentialitate si nu vreau sa vorbesc prea multe. Dar, ca sa respect termenii acestui contract, din partea celorlalti actionari n-au mai venit toate sumele de bani, astfel incat sa putem realiza tranzactia.

Toata raspunderea a fost a mea, le cer tuturor scuze. Cei de la Juventus ne-au pus la dispozitie totul, de la 8 dimineata pana la 11-12 seara, orice document de care am avut nevoie, ne-au aratat tot ce am vrut. Eu am avut mari sperante, este o mare dezamagire. Din pacate, se intampla din ce in ce mai des in fotbalul romanesc. Pana sa facem actele, totul a fost in regula, cand a fost vorba de plata, toti au disparut", a spus Radoi la Telekom Sport.

Radoi nu a dezvaluit insa si numele partenerilor de afaceri care l-au tradat.

Planul lui Mirel Radoi era de a prelua aceasta echipa si de a o muta din sezonul urmator la Severin.

Cei de la Juventus au anuntat chiar si pe site-ul oficial ca echipa se va muta intr-un alt oras si-si va schimba numele, dar iata ca lucrurile au luat o turnura nepravazuta.

Juventus Bucuresti ocupa ultimul loc in Liga 1 la prima aparitie pe prima scena a fotbalului romanesc.

C.S.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Mirel Radoi Juventus Bucuresti, #Mirel Radoi cumpara Juventus Bucuresti , #stiri Mirel Radoi