Ce asteapta Narcisa Lecusanu de la anul 2011 (Video)

Miercuri, 12 Ianuarie 2011, ora 13:12
2089 citiri
Ce asteapta Narcisa Lecusanu de la anul 2011 (Video)
Foto: ziare.com

Narcisa Lecusanu, fosta jucatoare de handbal si in prezent directoare a loturilor nationale de handbal feminin in cadrul Federatiei Romane, a declarat pentru Ziare.com ca spera ca anul 2011 sa aduca un rezultat bun la Campionatul Mondial din decembrie 2011 din Brazilia pentru echipa de handbal fete a Romaniei.

"Asteptam foarte mult de la 2011, in primul rand un rezultat bun la Campionatul Mondial din decembrie 2011 din Brazilia, pentru ca pentru noi e foarte importanta o calificare la Jocurile Olimpice. Daca nu, vor fi oricum niste calificari si sper sa realizam pasul spre Olimpiada", a declarat Lecusanu pentru Ziare.com.

Narcisa Lecusanu si Luminita Hutupan au fost prezente luni seara la "Gala Superlativelor VIP 2010 - recunoasterea valorilor romanesti" pentru a le fi inmanat premiul pentru Sport.

"Acest premiu este acordat echipei si ma bucur enorm de mult ca a fost aleasa echipa nationala de handbal a Romaniei pentru ca sunt foarte multi sportivi care aduc rezultate si ne fac sa fim mandri de aceasta tara", ne-a mai declarat fosta handbalista.

Alexandru Arsinel, despre teatrul de revista si planurile pe 2011 (Video)

La Gala au mai fost prezenti Alexandru Arsinel, care a fost distins cu Premiul de Excelenta, Vasile Astarastoae, distins cu Premiul pentru Stiinta si Viata, Dan C. Mihailescu, distins cu Premiul pentru Cultura, Irina Schrotter, distinsa cu Premiul pentru Moda, Raluca Turcan, distinsa cu Premiul pentru Eleganta, reprezentantele echipei de scrima, distinse cu Premiul pentru Sport, Ovidiu Nicolescu, distins cu premiul pentru contributie la dezvoltarea societatii.

Printre invitati s-au mai numarat Maria Dinulescu, Florin Piersic Junior, Florin Zamfirescu, Constantin Cotimanis, George Mihaita, Ovidiu Lipan Tandarica, Roxana Ionescu, Alin Oprea, trupa Hi-Q, Florin Busuioc, Monica Barladeanu, care a ridicat un premiu in numele lui Andrei Ujica, regizorul documentarului "Autobiografia lui Nicolae Ceausescu", Elena Merisoareanu, Dragos Mostenescu si Emil Mitrache.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Narcisa Lecusanu handbal, #Narcisa Lecusanu , #stiri Narcisa Lecusanu