Un ministru PNL recunoaște: ”Conflictul public cu PSD a condus la creşterea extremismului”
Raluca Turcan / stiri Raluca Turcan
Preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Sibiu, ministrul Culturii, Raluca Turcan, a declarat vineri, 15 martie, că ”extremismul e real şi e o problemă”, iar creşterea acestuia în România a fost cauzată şi de cearta dintre liberali şi social-democraţi şi nereuşita în privinţa aderării la spaţiul Schengen. ”Cred că ...
Adrian Cioroianu ar putea fi dat afară de la conducerea Bibliotecii Naționale, după scandalul stârnit de Emilia Șercan. „E an electoral”
Marti, 12 Martie 2024, ora 16:21 - Adrian Cioroianu ar putea fi dat afară de la conducerea Bibliotecii Naționale, după scandalul stârnit de Emilia Șercan. „E an electoral”
Raluca Turcan / stiri Raluca Turcan
Directorul Bibliotecii Naționale, Adrian Cioroianu, a fost invitat marţi la audieri la Comisia pentru cultură a Camerei Deputaţilor. În această şedinţă preşedintele comisiei, Iulian...
Raluca Turcan și Alina Ghorghiu, obligate de conducerea PNL să candideze în alegerile locale. ”E o decizie comunistă”
Luni, 05 Februarie 2024, ora 09:19 - Raluca Turcan și Alina Ghorghiu, obligate de conducerea PNL să candideze în alegerile locale. ”E o decizie comunistă”
Raluca Turcan / stiri Raluca Turcan
Mai mulți lideri PNL sunt obligaţi de conducerea partidului să candideze la alegerile locale, fie pentru funcţia de preşedintele al Consiliului Judeţean, fie pentru primăria reşedinţei de...
Turcan susține că România are cea mai nocivă opoziție: ”Un cocktail Molotov format din AUR şi SOS”
Vineri, 02 Februarie 2024, ora 14:55 - Turcan susține că România are cea mai nocivă opoziție: ”Un cocktail Molotov format din AUR şi SOS”
Raluca Turcan / stiri Raluca Turcan
Minsitra Culturii Raluca Turcan a declarat că România are, în prezent, cea mai nocivă Opoziţie din istoria sa democratică şi a vorbit despre „un cocktail Molotov, format din AUR şi SOS,...
Raluca Turcan, despre incidentul cu Tudor Chirilă de la inaugurarea monumentului Lovinescu-Ierunca: ”Nu a avut dreptate”
Sambata, 13 Ianuarie 2024, ora 12:50 - Raluca Turcan, despre incidentul cu Tudor Chirilă de la inaugurarea monumentului Lovinescu-Ierunca: ”Nu a avut dreptate”
Raluca Turcan / stiri Raluca Turcan
Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a comentat la Prima Tv incidentul pe care l-a avut cu muzicianul Tudor Chirilă la sfârşitul anului trecut, la inaugurarea monumentului Lovinescu-Ierunca, când...

Despre Raluca Turcan

Raluca Turcan s-a nascut la 2 aprilie 1976, in Botosani. Este deputat de Sibiu in Parlamentul Romaniei.

Raluca Turcan e casatorita cu Valeriu Turcan, fostul purtator de cuvant al presedintelui Traian Basescu, si are un copil.

Link-uri utile:

Raluca Turcan
Raluca Turcan

Data nasterii: 2 aprilie 1976, Botosani

Cariera:  consultant PR, deputat

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Raluca Turcan, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.