Cel mai dur atac la adresa echipei nationale dupa meciul cu Finlanda - ce jucatori au fost luati in vizor

Sambata, 10 Octombrie 2015, ora 14:35
7461 citiri
Cel mai dur atac la adresa echipei nationale dupa meciul cu Finlanda - ce jucatori au fost luati in vizor
Foto: Hepta.ro

Egalul dramatic pe care echipa nationala de fotbal a Romaniei l-a obtinut in fata Finlandei continua sa straneasca ecouri.

Fostul mare fotbalist roman Marcel Raducanu i-a criticat dur pe tricolir, fiind de parere ca sunt lipsiti de valoare.

"E prea de tot ce se intampla acum la echipa nationala. Nu se poate asa ceva! Noi, in echipa nationala, avem doar un sigur mester adevarat, in persoana lui Lucian Sanmartean, iar toti colegii lui din lot sunt sculeri matriteri, nu fotbalisti. Omul asta pe teren nu are cu cine sa joace. Aia de langa el nu inteleg fotbalul", a spus Raducanu pentru Fanatik.

Apoi, Marcel Raducanu s-a dezlantuit cand a fost intrebat despre ratarile lui Claudiu Keseru.

"In viata mea nu am vazut un asemenea atacant precum marele Keseru din Bulgaria! In meciul cu Finlanda, el a fost fundasul central al acestei echipe. Sarea mingea din el ca din gard, nici o preluare nu era in stare sa faca. Si-a batut joc de toate fazele de atac, de toate loviturile libere, iar atunci cand a dat pe langa minge mai avea un pic si ii sarea piciorul drept in peluza.

La Budapesta, si-a batut joc de lovitura aia libera de pe linia de 16 metri, iar acum, la Bucuresti, si-a batut joc de 50.000 de spectatori. Iar dupa meci se intreba ca nu intelege de ce nu marcheaza. Pai, cum sa marchezi, baiatule, cand tu, in Franta, nu ai fost in stare sa te impui? De ce crezi ca nu te-au oprit aia acolo?", a mai spus Raducanu.

Apoi, Raducanu l-a luat in colimator si pe mijlocasul dreapta Gabi Torje.

"Am vazut ca baiatul ala pe nume Carja sau Torje, cum naiba il mai cheama, care are 1.20 m cu tot cu mainile ridicate, promite de patru meciuri marea cu sarea. Ca vom inscrie meciul asta, ba meciul nu mai stiu care, ca ne calificam, ca batem, etc etc.. Pai, cu Carja asta vrem noi sa jucam la Campionatul European? Daca se intalneste cu nemtii sau cu francezii la Euro, il arunca aia in tribune dintr-o singura contra", a conchis Raducanu.

Partida dintre Insulele Feroe si Romania, ultima din aceasta campanie de calificare, se va disputa duminica, de la ora 19:00.

Pentru a fi siguri de calificarea la turneul final, baietii lui Iordanescu trebuie sa obtina cel putin acelasi rezultat ca Ungaria in meciul cu Grecia.

Ultima etapa a preliminariilor va fi transmisa in direct duminica, pe Ziare.com.

C.S.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Romania Finlanda, #Marcel Raducanu Romania Finlanda , #Euro 2016