Ziare.com

Masterplan de dezvoltare durabila pentru zona Baicului

Luni, 15 Decembrie 2008, ora 14:09

   

Masterplan de dezvoltare durabila pentru zona Baicului
Primaria Sectorului 2 din Capitala a finalizat Masterplanul de dezvoltare durabila pentru zona Baicului, a anuntat primarul Neculai Ontanu.

El a declarat intr-o conferinta de presa, ca pentru punerea in practica a acestui proiect urmeaza sa se obtina fonduri importante nerambursabile din partea Agentiei Nationale pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti Ilfov, cat si printr-un program PHARE.

Obiectivul general al Masterplanului este identificarea nevoilor cetatenilor din zona Baicului si se adreseaza atat celor 20.000 de locuitori, cat si comunitatii de afaceri reprezentata in acest cartier.

In cadrul Masterplanului s-au conturat 37 de propuneri pentru mai multe proiecte, care au fost supuse dezbaterii locuitorilor sectorului 2 si din care au fost selectate doua pentru implementarea imediata.

In urma sondajelor de opinie efectuate, au fost stabilite proiectul de reabilitare a infrastructurii urbane si imbunatatirea servicilor urbane, inclusiv transportul urban, cat si cel privind reabilitarea infrastructurii sociale.

Bugetul estimat pentru realizarea proiectelor din cadrul Masterplanului de dezvoltare a zonei Baicului are nevoie de peste 6,7 milioane euro din partea Agentiei Nationale pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti Ilfov, intr-o prima faza.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1454 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor