Nuntă în Grecia, noua modă printre români. Topul celor mai spectaculoase locații pentru un eveniment de neuitat VIDEO

Duminica, 20 Februarie 2022, ora 09:15
9128 citiri
Nuntă în Grecia, noua modă printre români. Topul celor mai spectaculoase locații pentru un eveniment de neuitat VIDEO
Nuntă în Grecia, noua modă printre români FOTO Pixabay

Sezonul estival în Grecia nu înseamnă doar vacanță. Pentru unii români, teritoriul elen, vara, poate fi alegerea perfectă pentru o nuntă în natură, pe plajă.

Există și agenții specializate pe astfel de evenimente care oferă pachete care conțin organizarea cununiei civile și a celei religioase, petrecerea, cazarea și transportul pentru miri și invitați.

Peisajele deosebite din Grecia nu îi atrag doar pe români. Și cetățeni din alte state merg acolo pentru marele eveniment.

Până la ziua cea mare, cei care vor să se căsătorească trebuie să aleagă insula potrivită și locația.

Ziare.com vă prezintă un top al insulelor grecești potrivite pentru o nuntă ca în povești.

Mykonos, pentru o nuntă romantică

O nuntă pe o plajă din Mykonos înseamnă amintiri de neuitat pentru o viață întreagă. Frumusețea insulei și stațiunile de cinci stele reprezintă combinația perfectă pentru marele eveniment. De asemenea, capelele sunt deosebite și reprezintă o variantă pentru mirii care vor să-și unească destinele în stil grecesc.

Cei care aleg să se căsătorească aici pot să facă nunta pe plajă, cu DJ și bar în aer liber.

Zakynthos, frumusețe și sălbăticie

Insula Zakynthos este renumită pentru apele sale strălucitoare, plajele izolate și apa albastră. Cine își unește destinele pe o plajă din Zakynthos va avea amintiri deosebite. Pozele și filmul de nuntă cu siguranță vor ieși perfecte. De asemenea, mirii se pot bucura de o multitudine de activități pe insulă, inclusiv înot, snorkelling și scufundări.

Nunta pe malul mării, în Zakynthos, va fi, cu siguranță, specială.

Creta, pentru o nuntă tradițională grecească

Cea mai mare insulă a Greciei, Creta, are o multitudine de locuri cu destinații de vis pentru o nuntă. Plaja Georgioupolis sau Plaja Tezeu sunt doar două dintre ele.

Creta îmbină perfectat atmosfera de litoral, cultura grecească autentică și peisajele naturale. În Creta se găsesc din plin livezi de măslini, livezi de portocali, capele tradiționale și case istorice de piatră.

Creta este perfectă pentru mirii care doresc o nuntă rustică, într-un peisaj rural spectaculos.

Varkiza, nuntă pe plajă aproape de Atena

În Varkiza se poate ajunge cu mașina din Atena. Deși este o destinație grecească de nuntă mai puțin cunoscută, este deseori aleasă de către cei care vor să se căsătorească pe plajă.

Locațiile oferă pachete de nuntă avantajoase și au vedere la apă. Serviciile de catering și decorațiunile nu lipsesc. În Varkiza ceremoniile se fac la apus, pe malul mării, de cele mai multe ori, pentru că peisajul este superb.

Restaurante mediteraneene din această zonă sunt ideale pentru o nuntă de vis.

Salonic, nuntă urbană în Grecia

Salonic, al doilea oraș ca mărime al Greciei, le oferă celor care vor să se căsătorească o variantă perfectă pentru o nuntă într-un cadru urban, dar totodată aproape de mare.

Și pozele din albumul de nuntă ies extraordinar dacă sunt făcute fie la ruinele romane uimitoare din centrul orașului,fie pe malul apei.

Vremea ideală pentru o nuntă de vis este spre sfârșitul primăverii sau începutul verii.

Franța îi cere Greciei un sistem de apărare antiaeriană pe care să-l folosească pe durata Jocurilor Olimpice
Franța îi cere Greciei un sistem de apărare antiaeriană pe care să-l folosească pe durata Jocurilor Olimpice
Franța a cerut să împrumute un sistem de apărare antiaeriană al Greciei pe durata Jocurilor Olimpice de la Paris, potrivit cotidianului elen "Kathimerini", citat de Politico.eu....
Flacăra Olimpică va fi predată azi organizatorilor francezi
Flacăra Olimpică va fi predată azi organizatorilor francezi
Flacăra Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris va fi predată organizatorilor francezi, vineri, în cadrul unei ceremonii la Atena, înainte de a se îmbarca a doua zi pe Belem, un velier cu trei...
#nunta, #Grecia, #insula Grecia , #stiri sociale