Liga Campionilor: Statistici si pronosticuri din Grupa H

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 14:16
2122 citiri
Liga Campionilor: Statistici si pronosticuri din Grupa H
Foto: Facebook/ Juventus

In grupa H din Champions League Juventus si Sevilla s-au detasat de celelalte competitoare. Olympique Lyon mai are doar sanse teoretice sa prinda primavara Ligii, dar este favorita in disputa pentru locul al treilea, care duce in Europa League. Echipa croata Dinamo Zagreb nu are forta de a opune o rezistenta eficienta in confruntarile cu echipele din campionatele puternice ale Europei.

JUVENTUS TORINO vs. OLYMPIQUE LYON

Juventus se afla pe primul loc in grupa, cu 7 puncte si un golaveraj 5-0. O victorie in partida din aceasta seara le-ar asigura torinezilor calificarea in faza eliminatorie a competitiei. Desi a pierdut in fata celor doua echipe din Milano, Juventus domina competitia in Italia, avand un avans de 4 puncte dupa 11 etape, cu un golaveraj 23-8. Din cele 25 de partide cu echipe din Franta, Juventus a castigat 15. Pe teren propriu Juventus este neinvinsa in fata francezilor, inregistrand 8 victorii si doua remize. Juventus este neinvinsa in ultimele 18 meciuri pe teren propriu in competitiile europene.

Olympique a adunat 3 puncte in grupa si o infrangere in acest meci o scoate din calculele pentru primele doua locuri. Nici in liga franceza baietii lui Bruno Genesio nu stau tocmai bine, ocupand locul 8 cu un bilant 5 victorii, o remiza si 5 infrangeri. Din 19 meciuri cu echipe din Italia, Lyon a castigat 7 si a pierdut 8. In precedentele 3 intalniri dintre cele doua s-a impus Juventus.

PRONOSTIC: Juventus castiga - cota 1.38 la Unibet.

SEVILLA vs. DINAMO ZAGREB

Cu 7 puncte si golaveraj 2-0, Sevilla ocupa pozitia a doua in grupa H a Champions League. In La Liga, andaluzii se afla pe locul 4, cu un bilant de 6 victorii, 3 remize si o infrangere. O victorie a echipei din Spania i-ar asigura calificarea in primavara Champions League. Ibericii sunt neinvinsi de 6 partide pe teren propriu si nu au pierdut in ultimele 4 meciuri din Liga.

Croatii nu au inscris inca in aceasta grupa si ocupa ultimul loc. Ei au primit 8 goluri in cele trei meciuri anterioare. In competitia interna se afla pe locul 2, cu 10 victorii, doua remize si doua infrangeri.

PRONOSTIC: Sevilla invinge si peste 2,5 goluri - cota 1.70 la Unibet.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#cote pariuri Liga Campionilor, #meciuri Liga Campionilor meciuri pariuri , #Champions League