Manchester City și Benfica au cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Advertorial
Marti, 11 Aprilie 2023, ora 19:26
2592 citiri
Manchester City și Benfica au cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!
FOTO: mozzartbet.ro

Meciuri de gala în sferturile Ligii Campionilor, iar cele mai mari cote din lume sunt la Mozzart Bet!

Manchester City - Bayern (ora 22:00) cota 1.85

Finala din sferturi le pune față în față pe Manchester City și Bayern, principalele favorite la câștigarea marelui trofeu. City luptă pe 3 fronturi și este cotată cu șanse importante pentru titlu, Cupa Angliei, dar și Champions League, mai ales că Haaland este într-o formă excelentă.

City are și 8 victorii consecutive în toate competițiile, dar bavarezii au arătat și cu PSG că formează o echipă de temut. Venirea lui Tuchel pe banca bavarezilor poate fi extrem de importantă, dacă ținem cont că tehnicianul a avut rezultate extraordinare împotriva lui Guardiola.

Englezii au aproape tot lotul valid, doar Foden urmând să absenteze diseară, în timp ce Bayern nu se poate baza pe Neuer, Choupo-Moting și Hernandez.

Victoria lui Manchester City are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet!

Calendarul de Paște la Mozzart Bet! Intră în cont și revedincă-ți premiul zilnic

Benfica – Inter Milano (ora 22:00) cota 2.35

Benfica are un sezon fantastic până acum, chiar dacă a pierdut derby-ul cu Porto din campionat, având un continuare un avans de 7 puncte. Mai mult, în Liga Campionilor nu a pierdut în dublă manșă cu PSG și a câștigat și cu Juventus în grupe. Goncalo Ramos este în mare formă, iar portughezii au arătat că pot bate orice echipă din Europa.

În schimb, Inter trece printr-o perioadă modestă. Are o singură victorie și 4 înfrângeri în ultimele 8 partide din toate competițiile, iar calificarea în Liga Campionilor în sezonul următor este sub semnul întrebării. Forma actuală este de partea Benficăi, iar portughezii au și avantajul terenului propriu.

Benfica are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#pariuri, #pariuri sportive , #pariuri