Ducii de Sussex au participat la Londra la una dintre ultimele lor indatoriri regale (Video)

Vineri, 06 Martie 2020, ora 18:55
4307 citiri
Ducii de Sussex au participat la Londra la una dintre ultimele lor indatoriri regale (Video)
Foto: Hepta.ro

Ducii de Sussex, Harry si Meghan, si-au facut joi seara aparitia, zambitori si relaxati, la un eveniment oficial din Londra, printre ultimele la care participa dupa ce se vor retrage din monarhia britanica la sfarsitul acestei luni pentru a locui in Canada, relateaza EFE.

Harry si Meghan, a caror iesire din familia regala britanica a fost denumita "Megxit" de mass-media britanice, au participat la o decernare de premii care recompenseaza reusitele sportive ale unor militari care au fost raniti la datorie.

In mijlocul unei ample atentii mediatice, cuplul a conversat insufletit cu cei prezenti la evenimentul desfasurat in Mansion House, din London City (centrul financiar).

A fost una dintre ultimele indatoriri oficiale pe care ducii le indeplinesc ca membri ai familiei regale, inainte de a parasi definitiv Marea Britanie in data de 31 martie si de a se stabili in Canada si de a cauta un mod de a deveni independenti din punct de vedere financiar.

Printul Harry, avand la activ o cariera militara de 10 ani si o misiune in Afganistan, va pastra titlul de locotenent de armata dupa ce se va retrage din viata publica, insa rangurile sale militare onorifice vor fi suspendate, conform acordului de renuntare.

In pofida serii ploioase din Londra, un mare numar de persoane s-au adunat in jurul Mansion House pentru a-i vedea pe Harry si Meghan, care au venit in Marea Britanie fara fiul lor Archie, care nu a implinit inca un an si care a ramas in Canada in ingrijirea unei bone.

La inmanarea premiilor, printul Harry s-a declarat "mandru" ca si-a slujit tara si pe regina Elisabeta a II-a, bunica sa, facand aluzie la trecutul sau militar.

Pe ducii de Sussex ii asteapta si alte evenimente luna aceasta, precum inaugurarea vineri de catre Harry a muzeului Silverstone (din afara Londrei) din cadrul circuitului de Formula Unu, alaturi de pilotul britanic Lewis Hamilton.

Se asteapta, de asemenea, ca printul sa participe pe 9 martie la o slujba religioasa la Westminster Abbey din Londra, alaturi de regina, pentru a sarbatori Ziua Commonwealth-ului (Comunitatea Natiunilor).

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Ciucă se opune impozitului progresiv sau creșterii taxelor: „România este mai competitivă cu cota unică”
Ciucă se opune impozitului progresiv sau creșterii taxelor: „România este mai competitivă cu cota unică”
PNL a introdus şi a apărat cota unică în ultimii 20 de ani şi nu va fi de acord cu creşterea taxelor sau cu impozitul progresiv, a declarat, miercuri, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă....
Peste 450.000 de elevi vor primi zilnic o masă caldă. Ciolacu a anunțat aprobarea programului naţional ”Masă sănătoasă”
Peste 450.000 de elevi vor primi zilnic o masă caldă. Ciolacu a anunțat aprobarea programului naţional ”Masă sănătoasă”
Marcel Ciolacu, premierul României a anunţat, miercuri, 28 februarie, că Guvernul aprobă în şedinţă lista celor peste 1.200 de unităţi şcolare din toată ţara unde asigură Programul...
#Harry Meghan Mansion House , #Meghan Markle