Cele mai tari glume de pe net după prestația lamentabilă a Qatarului la Mondial. Cu ce obiect a fost asemănat portarul FOTO

Luni, 21 Noiembrie 2022, ora 12:04
5274 citiri
Cele mai tari glume de pe net după prestația lamentabilă a Qatarului la Mondial. Cu ce obiect a fost asemănat portarul FOTO
Qatar a pierdut meciul de deschidere cu Ecuador

Selecţionata Ecuadorului a învins echipa Qatarului cu scorul de 2-0 (2-0), în meciului inaugural al Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, duminică seara, pe Al Bayt Stadium din Al Khor, în Grupa A a competiţiei.

''La Tri'' a debutat cu dreptul la CM 2022, câştigând fără nicio emoţie meciul cu echipa gazdă, o debutantă la Cupa Mondială. Ambele goluri ale sud-americanilor au fost marcate de atacantul Enner Valencia (16 - penalty, 31).

Valencia a marcat încă din minutul 3 al partidei, după o ieşire greşită a portarului Saad Alsheeb, însă reuşita sa a fost anulată pentru ofsaid de arbitrajul video.

În min. 15, acelaşi activ Valencia a fost faultat în careu de Alsheeb şi tot atacantul lui Fenerbahce a transformat penalty-ul, marcând primul gol al Cupei Mondiale din Qatar (min. 16).

Enner Valencia a dublat avantajul echipei antrenate de argentinianul Gustavo Alfaro, cu o lovitură perfectă de cap la centrarea lui Angelo Preciado (31).

Ecuadorul a controlat jocul în prima repriză, în care qatarienii nu au reuşit să ameninţe poarta lui Galindez decât o singură dată, la ultima fază înainte de pauză, prin Almoez Ali (45+5), care a reluat imprecis cu capul din 6 metri.

În partea secundă, Qatarul a încercat mai mult, în timp ce ecuadorienii au făcut un joc de conservare a rezultatului.

Tot sud-americanii au fost aproape de gol, însă Alsheeb a apărat şutul lui Ibarra de la 16 metri (55).

Gazdele au avut acţiuni ofensive prin Pedro Miguel (62), care a trimis o lovitură de cap pe lângă ţintă, după o diagonală a lui Abdelkarim Hassan, şi Afif (75), cu un şut peste poartă de la 22 de metri. Poate cea mai bună ocazie a echipei antrenate de spaniolul Felix Sanchez a venit în min. 86, când Muntari a şutat fără preluare, dar peste poartă, după o lansare lungă. Astfel Qatarul a încheiat meciul fără a trage vreun şut pe spaţiul porţii.

Pe internet, utilizatorii au taxat prestația lamentabilă a naționalei asiatice, criticând atât incapacitatea gazdelor de a ataca, cât și gafele portarului, asemănat cu o buturugă. De asemenea, a fost ironizată și decizia VAR care a anulat un al treilea gol al Ecuadorului.

Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
Discuții în Qatar despre planul Ucrainei pentru încheierea războiului. Care sunt cererile Kievului
Discuții în Qatar despre planul Ucrainei pentru încheierea războiului. Care sunt cererile Kievului
Consilieri de securitate națională și înalți oficiali din întreaga lume se vor întâlni la Doha în acest weekend pentru a discuta planurile pentru un summit cu privire la condițiile...
#Qatar, #Ecuador, #Internet, #Campionatul Mondial , #Campionatul mondial 2022
Comentarii