Andreea Raicu este în doliu: "Mi-a dat și m-a învățat dragostea necondiționată"

Luni, 08 Mai 2023, ora 11:35
3311 citiri
Andreea Raicu este în doliu: "Mi-a dat și m-a învățat dragostea necondiționată"
Andreea Raicu suferă după pierderea câinelui ei FOTO facebook

Andreea Raicu este în suferință, după ce o ființă extrem de dragă vedetei de televiziune a trecut în lumea celor drepți.

Raicu și-a pierdut cățelul, Efi, pe care îl avea de 14 ani. „Când o bucată din sufletul tău e sfâșiată… Și simți o durere care crezi că te va sufoca… puțin spațiu face doar recunoștința pentru că am avut lângă mine, timp de 14 ani, un suflet atât de curat, atât de bun, care mi-a alinat durerile sufletului, care mi-a simțit fiecare emoție și fiecare lacrimă, care mi-a adus atâta bucurie în casă și în viață cum nu credeam că poate aduce un câine.

Pentru că Efi nu era «un caine». Efi era un membru al familiei. Mi-a dat și m-a învățat dragostea necondiționată în fiecare moment și m-a făcut să descopăr atât de multe despre mine. E una dintre cele mai dureroase despărțiri din viața mea…și știu că nu va trece de tot niciodată”, este mesajul emoționant pe care Andreea Raicu l-a scris pe Facebook, în dreptul unui album foto cu Efi.

„Pe Efi l-am luat de la Alex Gâlmeanu (n.r. celebrul fotograf). Era singurul cuțu cu probleme și știam că nu îl va lua nimeni, dată fiind condiția lui.

Cred că, de cele mai multe ori, câinii adoptați simt că cineva le-a schimbat viața. Efi, pentru că a avut 10 frați, a fost ultimul și cu cele mai multe probleme de sănătate. O malformație la una dintre labe, hernie ombilicală și mai mic și mai prăpădit și nedorit de nimeni.

Toți frații lui își găsiseră stăpân, mai puțin el. Deși îmi perioada aceea nu prea puteam să iau un câine, când l-am văzut singur și amărât nu m-a lăsat inima să plec fără el. Ce am primit de la el în acești ani e de neprețuit? Parcă a vrut să îmi întoarcă înzecit gestul meu. Nu pot să îmi imaginez viață fără un câine. De mică îi adunam pe toți pe care îi găseam pe stradă și îi aduceam acasă spre disperarea tatălui meu. Sunt atât de calzi, plini de dragoste și căldură”, a dezvăluit Andreea momentul în care Efi a ajuns în viața ei.

Doliu în lumea filmului. A murit un cunoscut regizor, din cauza unei maladii
Doliu în lumea filmului. A murit un cunoscut regizor, din cauza unei maladii
Cineastul francez Laurent Cantet, care a câştigat trofeul Palme d'Or la Festivalul de la Cannes în 2008 cu lungmetrajul "Entre les murs", a murit joi la vârsta de 63 de ani, a anunţat agentul...
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
#Raicu, #catel, #deces, #pierdere, #suparare, #doliu , #stiri media