Motivul pentru care Real Madrid nu-și lasă fotbaliștii la Jocurile Olimpice

Vineri, 15 Martie 2024, ora 10:30
1873 citiri
Motivul pentru care Real Madrid nu-și lasă fotbaliștii la Jocurile Olimpice
Real Madrid FOTO facebook

Clubul Real Madrid a informat Federaţia Franceză de Fotbal (FFF) că niciunul dintre jucătorii săi nu va participa la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris, potrivit L'Equipe.

Acest anunţ spulberă definitiv orice speranţă de a-l vedea pe Kylian Mbappé (care, în lipsa unor surprize, se va alătura Realului în sezonul următor) la evenimentul mondial, notează Le Figaro.

"Nu sunt eu cel care decide, ci angajatorul meu, iar el va avea ultimul cuvânt. Dacă angajatorul meu nu vrea să o fac, nu o voi face", a declarat căpitanul echipei Franţei în noiembrie anul trecut. "Am ajuns într-o etapă a vieţii şi a carierei mele în care nu mai vreau să forţez lucrurile", a declarat el pentru GQ în ianuarie. "Dacă mi se va permite să o fac, voi fi încântat, dar dacă nu va fi posibil, voi înţelege".

Starul de la PSG spera să poată combina turneul de fotbal Euro (14 iunie-14 iulie) cu Jocurile Olimpice care încep pe 24 iulie. Real Madrid, la rândul său, nu doreşte - din diverse motive - să-l aducă pe Mbappé la sfârşitul lunii august. Ceea ce este logic, potrivit Le Figaro.

În afară de atacantul parizian, ceilalţi trei jucători francezi de la Real Madrid, Ferland Mendy, Eduardo Camavinga şi Aurélien Tchouaméni, nu vor putea juca la Jocurile Olimpice.

Quarterly Report - Editia 4

Un francez s-a calificat pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris
Un francez s-a calificat pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris
Sportivul Felix-Pierre Duchampt va reprezenta pentru a doua oară consecutiv România la întrecerea olimpică de triatlon. Născut în Franţa şi intrat în circuitul mondial pentru România în...
Două halterofile din România s-au calificat la Jocurile Olimpice
Două halterofile din România s-au calificat la Jocurile Olimpice
Halterofilele Loredana Toma şi Mihaela Cambei s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, astfel că acum Team România are 88 de sportivi. Loredana Toma s-a calificat la JO, după ce s-a...
#Real Madrid, #echipa, #jocurile olimpice, #refuz, #fotbalisti, #participare , #stiri fotbal