Ministrul Educatiei, suparat ca presa i-a sanctionat greselile gramaticale: Am 14 ore de munca (Video)

Marti, 02 Iulie 2013, ora 17:51
4255 citiri
Ministrul Educatiei, suparat ca presa i-a sanctionat greselile gramaticale: Am 14 ore de munca (Video)
Foto: Arhiva

Ministrul Educatie, Remus Pricopie, care a facut, luni, doua greseli gramaticale intr-o singura fraza, a gasit o scuza pentru incident.

Acesta a spus, in cadrul unei conferinte despre scandalul fraudei de la bacalaureat, ca toti jurnalistii au taxat greseala de exprimare a ministrului, fara sa se gandeasca la motive.

"Greseala de exprimare a fost facuta dupa 14 ore de munca", s-a scuzat Pricopie.

Acesta a comis doua greseli de gramatica intr-o singura fraza rostita intr-o interventie live.

Ministrul Educatiei s-a facut de ras: doua greseli gramaticale intr-o singura fraza (Video)

"Nu a existat subiecte (au existat - n.red.) pe pagina de Internet, a existat decat un mesaj (doar un mesaj - n.red.) care nu a fost postat la 8.34...", a declarat ministrul Educatiei, luni, referindu-se la frauda care a avut loc la examenul de bacalaureat tinut la liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitala, relateaza Digi24.

Gafa ministrului Pricopie s-a raspandit rapid pe Facebook unde jurnalisti cunoscuti, dar si numerosi alti utilizatori, au comentat subiectul, reamintind si de celelalte probleme cu educatia pe care le au cei mai importanti oameni in stat.

#Remus Pricopie greseli gramaticale, #Remus Pricopie greseli gramatica, #Remus Pricopie scuza greseli gramatica , #ministrul Educatiei