TRAGERE LA SOREsI! 20 de ramniceni au fost alesi pentru a face parte din primul juriu al cetatenilor! Cand se vor intalni si ce atributiuni vor avea?

Marti, 19 Martie 2024, ora 18:36
59 citiri
In data de 18 martie 2024, incepand cu ora 14.00, in Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Ramnicu Valcea, s-a desfasurat tragerea la sorti pentru selectarea celor 20 de membri ai primului juriu al cetatenilor din oras. Acest proiect este parte a unui Parteneriat pentru politica de coeziune, implementat la nivel local in colaborare cu reprezentantii societatii civile (Fundatia Comunitara si H.appy Cities) si cu sprijinul Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE).

"In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.