Israelienii râd de naționala României. Ce a scris presa de la Tel Aviv după meciul de aseară

Duminica, 10 Septembrie 2023, ora 10:32
13108 citiri
Israelienii râd de naționala României. Ce a scris presa de la Tel Aviv după meciul de aseară
Nationala Romaniei FOTO facebook

Echipa naţională a României a încheiat la egalitate sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa naţională a Israelului, într-un meci din grupa I a calificărilor pentru Euro 2024.

În ciuda acestui rezultat, România rămâne pe locul doi în grupă și păstrează șanse importante de calificare, însă presa din Israel a sancționat dur jocul tricolorilor, lăudând prestația echipei lor.

„Așa se joacă fotbal! Vom ajunge la EURO. A fost pentru prima dată după mulți ani când naționala Israelului a avut inițiativa la un meci în deplasare. A atacat și a dominat. Echipa a jucat așa cum trebuie să o facă mereu, cu inițiativă și fără teamă. Israelul este a doua cea mai bună echipă din grupă și ne-am dat seama că este peste principalul adversar la calificare”, a scris One, potrivit gsp.ro.

„A fost un punct luminos. Echipa lui Alon Hazan a fost mai bună pe tot parcursul jocului în fața unui adversar care s-a bucurat de susținerea a peste 40.000 de spectatori, dar a avut dificultăți în a găsi răspunsuri pentru jocul Israelului. România a jucat un fotbal de modă veche. Naționala noastră a atacat și a meritat să câștige, a fost superioară adversarului. Acest rezultat o dezavantajează. Problema a fost în partea cealaltă a terenului. În minutul 24 portarul Omri Glazer a scăpat o minge, care, probabil, i-a știrbit încrederea. După trei minute s-a produs o altă greșeală, care a dus la golul românilor”, au notat jurnaliștii de la Sports Walla, citați de sport.ro.

„În ultimele minute, s-a jucat în huiduielile publicului și a fost doar o echipă pe teren, care a avut un jucător talentat, care s-a remarcat, Oskar Gloch. Diamantul de la Red Bull Salzburg a stabilit egalitatea în minutul 55 și a dat încredere colegilor lui”, au mai notat israelienii.

O cubaneză a obținut cel mai bun rezultat al României la Campionatul European
O cubaneză a obținut cel mai bun rezultat al României la Campionatul European
Sportiva română de origine cubaneză Amanda Zuaznabar-Torres s-a clasat pe locul 7 la cat. 63 kg, vineri, la Campionatele Europene de judo de la Zagreb (Croaţia). Amanda Zuaznabar-Torres a...
Veste mare pentru cei mai săraci români. Care va fi salariul minim net din 2025
Veste mare pentru cei mai săraci români. Care va fi salariul minim net din 2025
Mai mulți bani pentru cei mai săraci dintre români, din 2025. De la 1 ianuarie anul viitor, niciun român nu va încasa un venit mai mic de 500 de euro net („în mână"), adică 2.500 de lei,...
#Romania, #tricolori, #egal, #Israel, #meci, #presa, #tel aviv, #jucatori, #critici , #stiri fotbal