Peste 3,3 milioane de elevi intra in vacanta de Paste

Vineri, 02 Aprilie 2010, ora 08:58
888 citiri
Peste 3,3 milioane de elevi intra in vacanta de Paste
Foto: DailyMail

Peste 3,3 milioane de elevi din invatamantul preuniversitar vor fi in vacanta de primavara, timp de o saptamana, incepand de sambata.

Astfel, elevii vor avea vacanta intre 3 si 11 aprilie, conform structurii anului scolar 2009-2012. Cursurile semestrului al II-lea se vor relua luni, 12 aprilie si se vor termina vineri, 11 iunie. Vacanta de vara este cuprinsa intre 12 iunie si 12 septembrie 2010, se arata intr-un comunicat al Ministerului Educatiei.

In intervalul 19-29 aprilie este prevazuta evaluarea competentelor digitale (proba D) din cadrul examenului national de bacalaureat, iar intre 31 mai si 4 iunie, evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba moderna (proba C).

Prima perioada a evaluarii nationale la clasa a VIII-a se desfasoara in perioada 4-12 mai la disciplinele limba si literatura romana, limba si literatura materna si matematica.

Probele scrise ale examenului national de bacalaureat vor incepe in data de 28 iunie, cu proba de limba si literatura romana.

Revine vremea caldă. Prognoza meteo până la finalul lunii mai
Revine vremea caldă. Prognoza meteo până la finalul lunii mai
Meteorologii au anunțat că, în săptămânile următoare, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în unele perioade, mai ales în regiunile nordice. Veștile bune sunt și pentru...
Carnea de miel – de la cum o alegi la cum o prepari
Carnea de miel – de la cum o alegi la cum o prepari
Mielul este una dintre cele mai sănătoase cărnuri: conține grăsimi bune, este o sursă importantă de zinc, de seleniu și este bogată în vitamine din complexul B. În plus, carnea slabă de...
#elevi vacanta, #paste, #vacanta Paste , #invatamant