UPDATE Senatorul Serban Nicolae si-a dat demisia din PSD si a anuntat ca va candida pe listele PER

Joi, 22 Octombrie 2020, ora 17:09
15592 citiri
UPDATE Senatorul Serban Nicolae si-a dat demisia din PSD si a anuntat ca va candida pe listele PER
Foto: Hepta.ro (Arhiva)

Senatorul Serban Nicolae a declarat joi, pentru Agerpres, ca si-a dat demisia din PSD. Potrivit unor surse din mediul politic, parlamentarul ar fi in discutii cu liderii partidului Ecologist Roman, pentru a candida la alegerile parlamentare.

UPDATE Serban Nicolae a anuntat joi pe Facebook ca va candida pentru un nou mandat de senator pe listele Partidului Ecologist Roman (PER). El a adaugat ca" alaturi de colegii de la PER. si in echipa cu Liviu Plesoianu, cu transparenta si onestitate ca intotdeauna vreau sa ofer electoratului din Bucuresti o alternativa politica de patriotism, legalitate, dreptate sociala si viata sanatoasa".

"Astazi am fost pus in fata celui mai greu moment din cariera mea politica. Acela de a-mi da demisia din partidul pe care, impreuna cu alti colegi, l-am infiintat in 1992. Am pierdut multe competitii politice, cu precadere in interiorul propriului partid. Am pierdut si o competitie electorala pentru Parlament, iar pe alte trei le-am castigat Niciodata nu mi-am pus problema sa plec din partid in functie de rezultatul competitiilor politice la care particip. De peste 23 de ani sunt avocat. Spre deosebire de altii, eu am o meserie. O profesie libera, bazata pe concurenta si valoare individuala. Nu am avut contracte cu autoritati publice sau companii de stat. Niciodata nu am candidat la o functie publica pentru a avea un loc de munca.

(...) Am decis sa candidez pentru un nou mandat de senator. Ii multumesc lui Danut Pop si colegilor sai din Partidul Ecologist Roman pentru ca mi-au oferit aceasta posibilitate si au asigurat formalitatile necesare. Pe unii ii cunosc de mai mult timp si impreuna am conceput proiectul prin care scoaterea din tara a lemnului brut sa fie interzisa pentru zece ani si sanctionata ca infractiune. Nu sunt o vedeta politica si nici solutia-miracol. Sunt un om de echipa. De aceea, alaturi de colegii de la P.E.R. si in echipa cu Liviu Plesoianu, cu transparenta si onestitate ca intotdeauna vreau sa ofer electoratului din Bucuresti o alternativa politica de patriotism, legalitate, dreptate sociala si viata sanatoasa. O alternativa la listele cu candidati "de import", la cele cu "implant de celebritati" si la cele care se bazeaza pe atacul la sacii cu voturi", a scris senatorul pe Facebook.

Stirea initiala: Acesta a scris miercuri pe Facebook ca joi va face "poate cel mai dureros anunt" privind activitatea sa publica.

"Dar, in viata, o usa se inchide, o alta se deschide. (...) Crezul meu politic. Ce cred eu ca vor romanii care mi-au dat mandatul de senator al Romaniei: sa-mi dedic intreaga activitate publica Romaniei si poporului roman, sa apar dreptul romanilor la identitate, demnitate, un trai decent si in siguranta, sa combat abuzurile, nedreptatile si hotia. Asta am facut!", a spus acesta.

Serban Nicolae nu se mai regaseste pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Presedintele partidului, Marcel Ciolacu, a declarat ca nicio organizatie judeteana nu l-a propus pe liste.

Citește și:
Deputații au mărit lefurile primarilor însă nu și pe cele ale parlamentarilor. USR anunță că atacă legea la CCR
Deputații au mărit lefurile primarilor însă nu și pe cele ale parlamentarilor. USR anunță că atacă legea la CCR
Camera Deputaților a adoptat marți, 27 septembrie, proiectul de lege privind majorarea salariilor pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de Consilii Judeţene, cu 168 de...
Circ în Parlament: aleșii, la un pas să se ia la bătaie când discutau despre majorarea salariilor. George Simion a stins lumina în sală
Circ în Parlament: aleșii, la un pas să se ia la bătaie când discutau despre majorarea salariilor. George Simion a stins lumina în sală
Parlamentarii din Comisia de Muncă s-au certat marți, 27 septembrie, și mai aveau puțin și se luau la bătaie în timp ce se discuta despre mărirea salariilor primarilor, viceprimarilor și...
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Ce este PER?!?! O societate de taxiuri sau o asociatie de birjari?