Tamas Sandor, despre apelul lui Laszlo Tokes catre Viktor Orban, pentru sustinerea autonomiei: "Nu am avut niciodata nimic de ascuns"

Vineri, 29 Iulie 2022, ora 07:25
39 citiri
Apelul fostului preot reformat Laszlo Tokes adresat premierului ungar Viktor Orban, din cadrul celei de-a 31-a editii a Universitatii de Vara de la Tusnad - "Tusvanyos", de a sustine aspiratiile de autonomie ale Tinutului Secuiesc, nu este o premiera, a spus liderul UDMR Covasna si presedintele Consiliului Judetean Covasna, Tamas Sandor. Cat despre esenta solicitarii in sine, acesta si-a exprimat acordul total, precizand si ca dorinta de a obtine autonomia nu este un secret, nu e noua si nici ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.