Acuza medicii ca au tratat-o gresit, pentru o tumoare inexistenta: "Stiti cum este sa stai in fiecare zi cu o caramida legata de gat? Asta am eu acum!"

Sursa: Adevarul
Marti, 15 Ianuarie 2019, ora 15:46
75 citiri
O pacienta sustine ca tratamentul prescris pentru a lupta impotriva unei presupuse recidive de cancer a lasat-o fara mana dreapta. Acuza de malpraxis trei medici si cere acum 150.000 euro daune. Silvia Gradinaru (66 ani), din Slatina, a fost diagnosticata in 1998 cu cancer la san, in acelasi an intervenindu-se chirurgical si indepartandu-se tumoarea. A urmat tratamentul prescris si lucrurile au decurs bine pana in ianurie 2014 (cu exceptia unei suspiciuni de recidiva, in 2000, tratata partial, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.