Gheorghe Dinca a fost adus la Tribunalul Olt, unde incepe procesul crimelor de la Caracal. "Sa-i vad fata de scarba. Mi-a luat copilul"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 20 Mai 2020, ora 09:21
35 citiri
Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat de doua crime, a fost adus la Tribunalul Olt, unde este programat primul termen in procesul in care este acuzat de crima, lipsire de libertate si profanare de cadavre. Dinca a fost adus la Tribunalul Olt, unde membrii familiilor fetelor asteapta sa dea ochii cu el. Bunicii si mama Luizei Melencu au reactionat dur la vederea masinii cu care a fost adus, dorind sa ia contact cu acesta. "Sa-i vad fata de scarba. Mi-a luat copilul, m-a nenorocit!", a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.