Caz cutremurător în sport. Un atlet și-a împușcat nevasta la nuntă apoi s-a sinucis

Luni, 27 Noiembrie 2023, ora 14:05
2106 citiri
Caz cutremurător în sport. Un atlet și-a împușcat nevasta la nuntă apoi s-a sinucis
Sportivul si-a omorat nevasta si apoi s-a sinucis FOTO Unsplash

Un para-atlet thailandez și fost soldat și-a împușcat mireasa și alte trei persoane înainte de a se sinucide în ziua nunții sale, scrie BBC.

Chaturong Suksuk, în vârstă de 29 de ani, și Kanchana Pachunthuek, în vârstă de 44 de ani, s-au căsătorit sâmbătă în nord-estul Thailandei.

Potrivit rapoartelor, el a părăsit brusc petrecerea de nuntă și s-a întors cu o armă, împușcându-și soția, pe mama acesteia, în vârstă de 62 de ani, și pe sora ei, în vârstă de 38 de ani.

Gloanțe rătăcite au lovit doi invitați, care au fost duși la spital. Unul dintre ei a murit.

Poliția a declarat pentru BBC că Chaturong "era destul de intoxicat în acel moment", dar motivul gestului rămâne neclar. El cumpărase arma și muniția în mod legal anul trecut.

Presa thailandeză, citând ceea ce invitații de la petrecere au declarat poliției, a declarat că cei doi soți s-au certat în timpul petrecerii. De asemenea, a relatat că Chaturong se simțea nesigur pe diferența de vârstă dintre el și Kanchana.

Dar poliția a declarat că acestea sunt încă speculații, adăugând că a colectat probe și că se așteaptă să închidă cazul "în curând".

Chaturong și Kanchana au trăit împreună timp de trei ani înainte de a se căsători, potrivit presei thailandeze.

Chaturong obținuse o medalie de argint la înot la Jocurile Asean Para din Indonezia de anul trecut. De asemenea, se credea că se află pe lista sportivilor care vor concura la Jocurile Mondiale Abilitysport din Thailanda de luna viitoare.

El și-a pierdut piciorul drept în timp ce se afla la datorie în cadrul forțelor paramilitare de infanterie ușoară, care patrulează la granițele Thailandei.

Deși împușcăturile în masă sunt rare, deținerea de arme de foc este frecventă în Thailanda.

Luna trecută, trei persoane au fost ucise într-un schimb de focuri de armă într-un mall de lux din Bangkok. Iar în octombrie anul trecut, un fost polițist a ucis 37 de copii într-un atac cu armă și cuțit la o grădiniță din nord-estul Thailandei.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Caz șocant în Vaslui. Un bărbat și-a dat foc casei și s-a spânzurat în grădină
Caz șocant în Vaslui. Un bărbat și-a dat foc casei și s-a spânzurat în grădină
Un bărbat şi-ar fi incendiat, miercuri noapte, locuinţa din localitatea Armăşoaia, comuna Pungeşti, după care s-a sinucis, el fiind găsit spânzurat într-un copac din grădina casei....
Unul dintre cei mai importanți propagandiști ruși s-a sinucis. El l-a acuzat pe Vladimir Soloviov pentru gestul său extrem
Unul dintre cei mai importanți propagandiști ruși s-a sinucis. El l-a acuzat pe Vladimir Soloviov pentru gestul său extrem
Andrei Morozov (indicativ de apel „Murz”), gazda unui influent canal de Telegram, care a și luptat pe frontul din Ucraina, s-a sinucis după ce superiorii săi l-au forțat să elimine o...
#sportiv, #Thailanda, #nevasta, #ucidere, #sinucidere, #nunta, #nebunie, #Asia , #stiri din sport