Japonezii arunca "bomba": Jocurile Olimpice s-ar putea anula!

Joi, 15 Aprilie 2021, ora 11:44

   

Japonezii arunca "bomba": Jocurile Olimpice s-ar putea anula!
Teoretic, mai sunt 99 de zile pana la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Practic, situatia e in continuare incerta.

Secretarul general Toshihiro Nikai a admis ca anularea Jocurilor Olimpice este o posibilitate, deoarece tara se lupta sa faca fata unui al patrulea val de coronavirus. Se pare ca tulpina britanica este "de vina" pentru cresterea numarului de cazuri.

Cati sportivi romani s-au calificat pentru JO de la Tokyo

Nikai este al doilea om din Partidul Liberal Democrat, partid aflat la guvernare. "Care este rostul organizarii acestor Jocuri daca ele vor conduce la o raspandire a virusului? La un moment dat, va trebui sa luam o decizie definitiva", a declarat el.

"Vom avea multe probleme de rezolvat si este important sa ne ocupam de fiecare pe rand", a mai spus Nikai.

Publicul japonez este impartit in ceea ce priveste organizarea JO.
Taro Kono, responsabil cu procesul de vaccinare, crede ca se pot tine Jocurile, varianta cea mai pesimista fiind aceea ca toate evenimentele sa se desfasoare fara spectatori.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de5755 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Gile
rank 5
Foarte simplu
O decizie inteleapta !
Jocurile Olimpice ar trebui insa reformate din temelie si ar trebui declarat din 4 in 4 ani Anul Jocurilor Olimpice care sa includa sub egida olimpiadei toate campionatele mondiale desfasurate pe parcursul unui an de zile!
Modul de organizare al olimpiadei este depasit avand in vedere si mediatizarea la TV : prea multe competitii care se suprapun pe parcursul a 3 saptamani ! Nu se mai intelge nimic si o competitie o anuleaza pe cealalta !
niculaeda
rank 5
***
E o conspirație japoneza impotriva lu' maki ! In Brazilia a fost urZika acu' covidu' ! E pe fata tata . šŸ˜µ
gica.paunescu
rank 2
Despre pastrarea normalitatii in lume...
Fara sa fiu specialist, nici in sport si nici in sanatate, imi exprim opinia ca desfasurarea acestor jocuri olimpice trebuie sa aiba loc, fara spectatori, si-n conditii de mare securitatea sanitara.Sigur ca-i o provocare uriasa, insa niponii sunt o natie de frunte a lumii acesteia. Si sunt convins ca daca decizia va fi in favoarea desfasurarii jocurilor, vor face asa incat lucrurile sa fie tinute sub control. Vorbim, totusi, de Japonia, nu-i asa ? S-auzim si de mai bine !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor