Dolph Ziggler: Sunt mai bun decat Hulk Hogan! - Tv Ziare.com

Vineri, 08 Aprilie 2011, ora 15:55
2043 citiri
Dolph Ziggler: Sunt mai bun decat Hulk Hogan! - Tv Ziare.com

Doplh Ziggler, unul dintre luptatorii care vin sa faca senzatie la Bucuresti pe 21 aprilie, la WWE WrestleMania Revenge Tour, a discutat cu cititorii Ziare.com despre wrestling, spunand ca este o combinatie intre spectacol si sport. Dolph spune ca este mai bun decat Hulk Hogan si crede ca poate face praf pe oricine si intr-o lupta "pe bune".

Dolph Ziggler (pe numele sau adevarat Nic Nemeth) a vorbit, la TV Ziare.com, despre viata de wrestler si despre competitiile la care participa. Acesta a explicat ca wrestling-ul este un sport ideal pentru familie si ca este un mix perfect intre sport si divertisment.

Urmareste AICI emisiunea cu Dolph Ziggler

"Sunt mai bun decat Hulk Hogan, doar ca el are un avans de vreo 75-80 de ani fata de mine. Sunt sigur ca voi ajunge sa fiu mai cunoscut decat el", spune Dolph, intrebat de un fan daca isi doreste sa fie mai bun decat legenda wrestling-ului.

La fel ca Hulk Hogan, Dolph spera sa activeze in domeniu foarte mult timp. Spune ca ii place ceea ce face si ca are multe satisfactii.

"Mi-ar placea sa cred ca pot face asta multi ani. Hulk Hogan lupta de 70-80 de ani, deci cred si eu ca pot sa fac asta. (...) Obiectivul meu este sa lupt cel putin inca zece ani de acum incolo", a declarat Dolph.

Acesta a spus ca face wrestling inca de la varsta de cinci ani si sustine ca partea sa preferata din meci este cea in care arbitrul indica faptul ca el este castigatorul. A jucat mai multe sporturi (baseball, fotbal american si hockey) si spune ca s-a antrenat mereu impreuna cu fratele sau, Ryan.

"Fac wrestling de la varsta de cinci ani, sunt foarte bun si curand voi ajunge campion mondial. Cel mai multumit am fost atunci cand am intrat in competitie cu cei mai buni sportivi si mi-a placut sa fac asta, pentru fani", a declarat Dolph Ziggler.

Intrebat de cititorii Ziare.com daca wrestling-ul este o lupta falsa, Dolph a raspuns: "Poate fi fals, poate fi adevarat. Sunt un wrestler, deci pentru mine este o lupta adevarata. Posibilitatea de a te accidenta este cu siguranta reala, ea exista, de aceea noi intotdeauna incurajam telespectatorii sa nu incerce sa faca wrestling daca nu sunt profesionisti".

Cine sunt monstrii wrestling-ului care vin la Bucuresti in aprilie?

Dolph sustine ca, in afara ringului, nu toti luptatorii sunt prieteni, insa ca trec peste animozitatile de zi cu zi, ca orice profesionisti. "In spatele scenei, nu toti suntem prieteni. E ciudat, insa e similar cu orice loc de munca. Nu toti sunt prieteni, unii sunt dusmani, dar cand intram in ring, suntem profesionisti si nu exista superstaruri mai mari decat noi", spune Dolph.

Despre accidentarile din timpul meciurilor, Dolph spune ca sunt intotdeauna un pericol si ca trebuie sa fii profesionist, pentru ca "viata unui om este in mainile tale".

"Eu am fost foarte norocos, am avut doar cateva accidentari mici, insa se intampla mereu altor luptatori sa se accidenteze. Eu am avut noroc, am avut parte doar de o operatie usoara si multe vanatai si cucuie", spune Dolph.

Intrebat de cititorii Ziare.com daca exista probleme cu dopajul in wrestling, asa cum exista in ale sporturi, Doph raspunde: "La WWE exista o politica stricta legata de sanatate, trebuie sa ne asiguram ca toata lumea este sanatoasa si poate sa intre in competitie tot timpul. Este un regim drastic, uneori sunt mai stricti decat la Olimpiade".

Ziggler recunoaste ca luptele de wrestling se desfasoara conform unui scenariu, insa adauga ca exista multe improvizatii, care fac deliciul fanilor. "Spectacolele noastre se desfasoara conform unui scenariu, deci stim care va fi rezultatul, insa cea mai buna parte a lor este improvizatia, care te ajuta sa ajungi unde ai nevoie. Este grozav pentru noi, dar si pentru fani", spune acesta. Ziggler adauga insa ca, si intr-un meci "pe bune", ar putea sa faca fata provocarii.

"Daca as fi intr-o lupta adevarata, ar fi o mare greseala pentru adversar. M-am antrenat sapte ani de zile pentru a fi luptator profesionist, pot sa sustin ceea ce se intampla in ring", adauga acesta.

Dolph mai spune ca se simt jignit daca i se spune ca luptatorii de wrestling nu sunt educati. "Din pacate, oamenii cred ca sportivii care fac divertisment nu sunt la fel de educati ca alti oameni. Ma jigneste asta, pentru ca noi suntem gentlemeni, nu ne batem in afara ringului. Este o prejudecata din pacate, dar cred ca reusesc sa arat destul de bine lumii ca sunt un gentleman", spune Dolph, care este absolvent al Universitatii Kent, din Statele Unite.

Dolph Ziggler a dezvaluit si cateva dintre secretele sale: acesta spune ca se antreneaza in fiecare zi, cate doua-trei ore, la sala, si ca mananca foarte sanatos. Regimul sau alimentar este unul bogat in proteine, insa cu putini carbohidrati si recunoaste ca mananca si dulciuri din cand in cand.

Pentru a reusi sa devina wrestler profesionist, Dolph Ziggler sustine ca s-a antrenat timp de sapte ani si spune ca daca ar avea ocazia, ar lua-o din nou de la capat. "Chiar si daca as lupta pe gratis, tot m-as simti bine", spune acesta, adaugand, insa, ca nu are probleme deloc cu banii: "Castig indeajuns incat sa fiu fericit", spune el.

Motto-ul sau? "Munceste mai mult decat oricine si incearca mereu sa lasi impresia ca esti mai norocos decat ceilalti", spune Dolph Ziggler.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Dolph Ziggler, #Dolph Hulk Hogan, #Dolph Ziggler wrestling, #WWE Bucuresti , #wrestling