Mesajul emoționant al căpitanului naționalei României, după victoria cu Elveția

Miercuri, 22 Noiembrie 2023, ora 07:30
2287 citiri
Mesajul emoționant al căpitanului naționalei României, după victoria cu Elveția
Stanciu si Alibec Foto: Facebook / Denis Alibec

Nicolae Stanciu a fost titular în toate cele zece partide jucate de România în aceste preliminarii și va merge la al doilea turneu final din carieră, după EURO 2016.

Fotbalistul lui Damac (Arabia Saudită), singurul român campion în patru țări (România, Belgia, Cehia, China) a menționat faptul că această calificare reprezintă cea mai mare realizare din cariera lui fotbalistică.

„Pentru mine sau cred că pot vorbi în numele tuturor colegilor, este cea mai mare realizare din carierele noastre. Depăşeşte orice lucru. Să fim calificaţi cu 50.000 de oameni, sunt senzaţii unice pe care e greu să le explici în cuvinte. Ne bucurăm şi noi, sper să se bucure toţi românii. Au fost nişte ani greu şi pentru noi, şi pentru ei, neavând rezultate. Sunt sigur că după această calificare nu vor trebui să mai aştepte atât de mult pentru o nouă calificare.

Pentru mine, să îmbrac acest tricou, să port şi banderola şi să joci în ţara ta pe un stadion arhiplin… e totul. Nu se compară cu trofee. E maximum! Cred că asemenea bucurie nu voi mai simţi foarte mult timp. Toţi suntem dornici să facem un EURO de neuitat, aşteptăm cât mai mulţi români în Germania. Sunt sigur că o să fie foarte mulţi fani în tribună, încrederea e foarte mare. Suntem un grup matur, ştim să rămânem pe picioarele pe pământ şi nu ne hazardăm. Sunt sigur că naţionala va arăta mult mai bine.

Suntem români, nu ar trebui să sărbătorim doar pe 1 decembrie. Avem o ţară minunată, cu oameni minunaţi. Suntem foarte buni în multe domenii, avem cu ce să ne mândrim”, a spus Nicolae Stanciu, la finalul partidei, în exclusivitate pentru Antena 1.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Hotelurile din Germania în care va fi cazată România la Euro 2024
Hotelurile din Germania în care va fi cazată România la Euro 2024
UEFA a stabilit hotelurile pe care echipele le vor folosi pentru partidele ce se vor desfăşura în cadrul turneului final al EURO 2024, informează FRF. În fiecare oraş gazdă, UEFA a...
România poate naturaliza un portar de națională. Din ce țară provine acesta
România poate naturaliza un portar de națională. Din ce țară provine acesta
Portarul campioanei Dinamo Bucureşti, iranianul Saeid Heidarirad, a devenit, miercuri, eligibil pentru naţionala României, printr-o decizie a forului internaţional de profil (IHF). El a...
#Stanciu, #mesaj, #emotionant, #alibec, #nationala, #realizare, #Romania , #stiri fotbal