Steaua, meci crucial in Champions League. Avancronica partidei cu Partizan

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 12:07
4048 citiri
Steaua, meci crucial in Champions League. Avancronica partidei cu Partizan
Foto: Facebook/ FC Steaua

Steaua se afla in fata unuia dintre cele mai importante meciuri din ultimii ani, urmand a intalni Partizan Belgrad in prima mansa din turul III preliminar al Champions League.

Asa cum a anuntat finantatorul Gigi Becali, de "dubla" cu echipa campioana a Serbiei depinde chiar viitorul Stelei. O calificare in playoff ar fi sinonima cu noi transferuri, care ar completa un lot destul de "subtire", in timp ce eliminarea ar putea duce chiar la intrarea in insolventa a "ros-albastrilor".

Antrenorul fara licenta al Stelei, Mirel Radoi, se va putea baza pe majoritatea jucatorilor importanti la partida de miercuri seara, singurul absent de marca urmand a fi "decarul" Nicusor Stanciu, accidentat.

Dupa meciul cu CFR Cluj, in care cei mai multi dintre titulari au fost menajati, Radoi ii va utiliza din nou pe Papp, Varela, Popa, Chipciu sau Tade. Singura noutate ar fi titularizarea lui Alcenat, haitinanul debutand in weekendul trecut in tricoul Stelei.

O necunoscuta ar putea fi prezenta revelatiei Hamroun in primul "11", care desi a avut evolutii foarte bune in primele sale partide, nu este pus la punct cu pregatirea fizica deoarece a ratat cantonamentele din aceasta vara.

Iata insa cum ar putea arata echipa de start a Stelei:

Cojocaru - Alcenat, Varela, Papp, Guilherme - Breeveld, Muniru - Popa, Hamroun, Chipciu - Tade

Steaua - Partizan, in Liga Campionilor: Echipa de start a campioanei Romaniei

De cealalta parte, sarbii arata o forma de invidiat in acest debut de sezon, reusind sa se impuna fara mari probleme in disputele de pana acum.

Intalnirea este programata pe National Arena din Bucuresti incepand cu ora 21:30.

Va fi un meci disputat cu portile inchise, ca urmare a unei sanctiuni primita de Steaua din partea Comisiei de Disciplina a UEFA.

Echipa care va castiga aceasta "dubla" va merge in playoff-ul Champions League, asigurandu-si un bonus de doua milioane de euro. Invinsa va juca in playoff-ul Europa League.

Meciul dintre Steaua si Partizan va fi transmis in direct pe site-ul Ziare.com.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Steaua Partizan Champions League, #Steaua meci Champions League, #Steaua Partizan avancronica , #Champions League