Gigi Becali: Piturca a spus adevarul

Luni, 09 August 2010, ora 16:28
6756 citiri
Gigi Becali: Piturca a spus adevarul

Victor Piturca a avut dreptate in ce a spus luni dupa-amiaza, a recunoscut Gigi Becali.

"Piturca a spus adevarul, ce caracter as avea eu sa il critic? M-a deranjat doar ca a spus ca terenul ala face 3 milioane de euro, asta este mintea lui! A mai omis sa spuna ca a cerut si 5 milioane de euro, dar e normal", a spus Becali in cadrul unei conferinte de presa.

Piturca: Becali spune tampenii

Intrebat daca l-a injurat pe Piturca, Becali a raspuns ca da, dar ca a facut-o prieteneste si ca si el a fost injurat de fostul tehnician al Stelei.

"Ma injur cu Piturca, dar ne injuram ca prietenii. Nu-l injur din dusmanie", a mai spus Becali.

In final, finantatorul trupei din Bulevardul Ghencea a fost intrebat care va fi noul antrenor al "ros-albastrilor", dar a spus ca nu stie.

"Nu stiu cine vine antrenor. Pedrazzini a venit si el din Italia ca sa-mi propuna niste antrenori italieni. Vom vedea...", a conchis Becali.

Ati putut urmarit, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, conferinta de presa sustinuta luni de finantatorul Stelei, Gigi Becali.

Desfasurarea conferintei:

16:36 - Conferinta de presa s-a incheiat

16:35 - Nu stiu cine vine antrenor. Acum de echipa se ocupa Leo Stizu. Pedrazzini a venit si el din Italia ca sa-mi propuna niste antrenori italieni. Vom vedea.

16:34 - Ma injur cu Piturca, dar ne injuram ca prietenii. Nu-l injur din dusmanie.

16:31 - Tin la Piturca, a avut dreptate.

16:30 - Piturca vorbeste aiurea, m-am bucurat din toata inima pentru el si el a zis ca eu eram gelos. Acum, daca vine Hagi, ce o sa fac? O sa strige o suta de mii de oameni "Hagi-Hagi", cum sa fiu gelos?

16:27 - Piturca mi-a spus intr-o zi ca am fost gelos pe el si pe Ienei ca au fost aplaudati. Eu nu sunt narcisist, mi-am dat cuvantul de onoare ca imi venea sa imi dea lacrimile pentru el de emotii.

16:26 - Vand Steaua daca vine cineva sa-mi dea bani.

16:24 - N-o sa plec de la Steaua. O sa fie liniste fiindca n-o sa mai fac declaratii.

16:23 - Nu sunt suparat pe Piturca, a spus adevarul. Altul, in locul lui, inventa ceva, abera... Dar de la Piturca ma asteptam sa spuna adevarul

16:22 - Imi pare rau de Piturca, a facut o treaba! Ce a muncit, s-a dus!

16:21 - M-a deranjat ca a spus ca terenul face 3 milioane de euro, asta este mintea lui! A mai omis sa spuna ca a cerut si 5 milioane de euro, dar e normal.

16:20 - Piturca a spus adevarul, ce caracter as avea eu sa il critic?

A INCEPUT CONFERINTA

Conferinta lui Gigi Becali vine la scurt timp dupa cea sustinuta de Victor Piturca.

I.G.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#conferinta presa Gigi Becali, #Becali Piturca Steaua , #Gigi Becali