Marea impacare de la Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 28 Martie 2012, ora 14:38
2210 citiri
Marea impacare de la Steaua

Ziua marilor schimbari de la Steaua a adus si marea impacare, noul manager sportiv al clubului "ros-albastru", Mihai Stoica, facand pace cu directorul sportiv Narcis Raducan, cel cu care s-a contrat de mai multe ori in ultimele luni.

Meme si Narcis au rupt relatiile in toamna anului trecut, atunci cand Stoica a fost nevoit sa plece cu coada intre picioare de la echipa dupa ce "experimentul Ronny Levi" a esuat.

Narcis Raducan a ramas in cadrul clubului si nu a ezitat sa atace echipa "Meme-Levi", pe care o invinovatea de problemele cu care se confrunta Steaua. De aici si pana la un mic razboi al declaratiilor nu a mai fost decat un pas, cei doi lovindu-se, prin intermediu presei, cu fiecare ocazie.

Mihai Stoica a incercat sa isi conditioneze revenirea in Ghencea de exilarea lui Narcis Raducan, referindu-se in zilele trecute la "o problema de compatibilitate", insa i s-a transmis ca trebuie sa lase trecut deoparte si sa se impace cu fostul sau "elev" daca vrea sa semneze cu Steaua.

"Nu vor fi probleme intre mine si Meme. Problemele nu au fost atat de grave intre noi si cred ca putem sa ajutam Steaua sa faca performanta. Am purtat o discutie cu el de dimineata si cred ca putem da dovada de maturitate. Am inceput aceasta activitate datorita lui, la Urziceni, si cred ca putem lucra impreuna", a explicat Raducan in cadrul unei conferinte de presa.

Totusi, ca si in precedentul mandat, Meme Stoica ii va fi sef lui Narcis, el primind de la finantatorul Gigi Becali postul de manager si libertate totala de actiune pe linie sportiva.

Cei doi au mai colaborat si la Unirea Urziceni, Raducan apucandu-se de aceasta munca de conducere datorita lui Mihai Stoica, cel care l-a convins sa intre in organigrama fostei campioane.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#marea impacare steaua, #meme stoica narcis raducan, #impacare meme narcis raducan, #Meme Stoica revine Steaua , #Mihai Stoica