Becali a cedat si rezolva o mare problema: Nu mai pot continua asa!

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 16:10
5654 citiri
Becali a cedat si rezolva o mare problema: Nu mai pot continua asa!
Foto: Hepta.ro

Venirea lui Laurentiu Reghecampf la Steaua pare ca duce Steaua pe drumul cel bun.

Dupa ce a anuntat mai multe transferuri, Gigi Becali a afirmat ca va rezolva inca o mare problema a campioanei: conflictul cu Armata.

Becali a declarat ca va incepe demersurile pentru a pune punct acestui conflict, care a daunat echipei.

"Trebuie sa rezolvam si problema cu baza, nu mai pot continua lucrurile asa. Stiti de ce? Pentru ca 'Interesul national' (Gabi Oprea - n.red.) nu mai este si nu mai are nici putere asa mare. Nu-l mai baga nimeni in seama, va dati seama. Mai este Zisu asta, care sta ascuns. Dar nu mai are putere nici ala, ca si ala e facut general asa, de Oprea. Vine o vreme cand iese uleiul la suprafata. Si acum in Romania valoarea trebuie sa-si spuna cuvantul.

Nu mai poti face lucruri nedrepte. Acum nu poti sa tii tu un stadion care este al poporului roman si poporul roman vrea sa fie la Steaua. Si ei spun ca nu-l vor sa-l dea. Cum sa nu-l dai ma tu? Ca tu faci abuz in serviciu la ora asta. 'Sa nu se mai numeasca Steaua pentru ca nu vreau eu'. Pai stai ba, cum nu vrei tu? Cat ai avut tu putere si mai era ala acolo, 'Interesul national', santaja probabil.

Dar le este frica si alora, ca e trafic de influenta si se pierde procesul. Ei vor sa distruga un stadion pentru ca vor ei asa. Pai stai ma asa, Becali aduce 200 de milioane de euro in Romania, plateste la statul roman 50 de milioane si tu vrei sa desfiintezi Steaua, ca statul nu mai are nevoie de banii aia. Noi vrem sa nu mai existe Steaua. De ce? 'Ca vreau eu'. Talpan cu Zisu si cu Boroi. Ce vrei, daca in tara asta i-a facut generali cu duiumul?", a spus Becali, citat de Mediafax.

Gigi Becali a pierdut marca Steaua in urma cu un an, dupa o decizie a ICCJ.

Din aceasta vara, echipa a fost evacuata si din Ghencea si se plimba in mai multe locatii pentru a se putea antrena.

C.S.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Gigi Becali conflict Armata , #stiri Steaua