Dezvaluiri uluitoare din culisele Stelei: A sunat omu' si a zis ca nu mai joc

Marti, 09 Iunie 2015, ora 22:52
6943 citiri
Dezvaluiri uluitoare din culisele Stelei: A sunat omu' si a zis ca nu mai joc
Foto: Captura DigiSport

Un fost fotbalist de-al Stelei face o serie de dezvaluiri uluitoare din culisele campioanei.

Lituanianul Giedrius Arlauskis, plecat de la echipa in urma cu numai cateva zile, a dezvaluit modul brutal in care Gigi Becali intervenea peste antrenor, scotand jucatori din lot.

Goalkeeperul a explicat cum a ajuns latifundiarul sa ii interzica sa joace chiar si intr-un meci amical.

"In interior au fost multe probleme. Toata lumea stie cine a intervenit si cine facea echipa. Nu este posibil la un club mare, asa cum este Steaua, sa se intample aceste lucruri. Aici e o mentalitate gresita. Lumea din Romania crede ca poate face orice, dar cu mentalitatea asta nu poti sa ajungi departe.

Nu e niciun secret, eu sunt un om corect. Prima interventie s-a intamplat in pregatiri, inainte de meciul cu Borussia, cand nu am fost lasati sa jucam, eu si Prepelita. La meciul cu Dortmund, din Spania, a sunat omu' si a zis Voi nu jucati, asta e! El a zis apoi ca poate vine cineva, ne vede, ne face oferta si nu mai are nicio sansa sa semneze cu noi", a marturisit Arlauskis la DigiSport.

Acesta a confirmat apoi ca vestiarul Stelei a fost rupt in retur, jucatorii fiind impartiti in doua tabere.

"S-au format doua grupuri si asta nu a fost bine. Nu era vorba numai de patron, pe langa el mai erau si altii. Se vedea ca nu era uniti, unii jucatori erau influentati", a mai declarat acesta.

Lituanianul si-a continuat apoi atacurile asupra fostilor colegi.

"Sunt fotbalisti care ajung la Steaua si cred ca asta e. Cred ca daca au ajuns la Steaua o sa joace acolo toata viata. Dar fotbalistii au o viata scurta, trebuie sa castigam bani. trebuie sa muncim si sa fim seriosi."

Arlauskis a evoluat numai un sezon la Steaua, insa a reusit sa castige trei trofee.

Lituanianul a parasit echipa liber de contract si a semnat un angajament cu englezii de la Watford.

M.D.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Arlauskis Becali Steaua, #Becali antrenor Steaua, #dezvaluiri Steaua Becali , #stiri Steaua