Steaua risca sa fie retrogradata

Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 11:58
5898 citiri
Steaua risca sa fie retrogradata

Clubul Steaua Bucuresti risca sa nu primeasca licenta pentru sezonului 2012-2013 al Ligii 1 din cauza numarului redus al grupelor de copii si juniori.

Decizia de a da afara mai multi antrenori si juniori de la academie poate crea probleme foarte mari la gruparea "ros-albastra", care risca sa nu mai poata evolua in Liga lui Mitica din sezonul urmator.

Odata cu plecarea din Ghencea, clubul la redus la 5 numarul de grupe de copii si juniori, minimul acceptat de Comisia de Licentiere a Ligii 1, una dintre grupe avand numai trei sau patru elevi.

Situatia de la echipa finantata de Gigi Becali a ajuns si la urechile Federatiei Romane de Fotbal, care intentioneaza sa propuna Comisiei de Licentiere ca din sezonul viitor orice club care va trebui sa primeasca licenta pentru Liga 1 sa faca dovada ca va avea 12 grupe de copii si juniori.

"Nu se poate asa ceva! La Steaua e deja ridicol ce se intampla cu copiii si juniorii. Ei s-au incris cu 5 grupe ca sa primeasca licenta, iar acum avem informatii ca nici pe acestea nu prea sunt in stare sa le tina. Aveam informatii ca le pleaca copiii pe capete de acolo, iar la una dintre grupe se mai prezinta doar 3-4 copii.

Este pacat ca un club de traditia Stelei se confrunta cu astfel de probleme. Din aceasta cauza vom propune ca de la anul care vor sa primeasca lincenta sa tina 12 grupe minim.", a declarat o sursa din cadrul FRF, pentru Prosport.

In cazul in care nu va mari numarul de grupe de copii si juniori si nu va primi licenta, Steaua Bucuresti va fi retrogradata din Liga 1, indiferent de clasarea obtinuta la finalul sezonului actual.

Lansata cu mare fast in 2008, Academia de Fotbal a Stelei a fost in cele din urma desfiintata, iar antrenorii de la grupele de juniori concediati pe rand pentru a reduce cheltuielile de la club.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Steaua Bucuresti, #Steaua licenta Liga 1, #Steaua retrogradata Liga 1 , #stiri Steaua