Tatal fetei de 14 ani moarta de la o injectie: "Vreau ca medicii sa nu mai omoare oameni si apoi sa spuna ca pacientul nu a avut zile"

Sursa: Cancan
Miercuri, 25 Mai 2011, ora 13:37
173 citiri
Tatal Larisei Micle, adolescenta de numai 14 ani care a decedat la doar cateva zile dupa ce i s-a facut o injectie pentru raceala, este in stare de soc.

Nu ii vine sa creada ca fiica sa nu mai este din cauza unei erori medicale. Familia fetei va decide daca va sesiza Colegiul Medicilor, dupa ce va primi rezultatele necropsiei.

"Trebuie sa existe un vinovat. Cel mai mult imi este frica de posibilitatea ca acest caz sa nu fie musamalizat. Condamnarea medicului nu ma linisteste. Oricand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.