Alin Nica, tras la raspundere pentru trenarea lucrarilor de restaurare de la Castelul Huniade din Timisoara: "Inca e o rusine!"

Luni, 08 Februarie 2021, ora 13:02
13 citiri
Mai multi timiseni revoltati de faptul ca Muzeul Banatului din centrul Timisoarei sta inchis de aproape 15 ani pentru lucrari de restaurare i-au scris presedintelui CJ Timis, dupa ce Alin Nica a anuntat ca va fi acoperita curtea interioara a monumentului istoric.

Intr-o postare publicata pe pagina de Facebook, Alin Nica a anuntat: "Curtea interioara de la Castelul Huniade va fi acoperita, spatiul expozitional devenind astfel mult mai generos. Am discutat zilele trecute aceasta solutie tehnica, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.