Cristian Mos, presedinte USR Timis: "Cerem de urgenta o sedinta a Coalitiei pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premierul Citu"

Miercuri, 14 Aprilie 2021, ora 19:06
58 citiri
In cursul diminetii de miercuri, premierul Florin Citu a anuntat ca a inaintat spre presedintele Klaus Iohannis ordinul de demitere a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Declaratiile lui Citu au primit raspuns in dupa-amiaza aceleiasi zile, in principal la nivel central, din partea presedintelui USR, Dan Barna, dar a avut ecouri si in teritoriu. Chiar inainte de declaratiile de presa ale lui Barna, primarul Timisoarei, Dominic Fritz caracteriza decizia primului-ministru drept "imatura". La ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.