"Liderii PNL joaca turca, asteapta mingi din cer, in timp ce in Timis sunt inundatii istorice, cod rosu si gospodarii distruse de ape"

Luni, 22 Iunie 2020, ora 13:03
26 citiri
Dupa ce ieri Nicolae Robu si liderii PNL s-au dat in spectacol, participand la inaugurarea cu surle si trambite a unui stadion local din Liebling, desi prioritatile judetului sunt altele, reprezentantii partidelor din opozitie nu au ezitat sa taxeze acest fapt.

Deputatul Marian Cucsa a precizat, dupa dictonul "tara arde si baba se piaptana", ca liderii PNL joaca turca in timp ce judetul este cuprins de inundatii. "Inundatii istorice in Timis, cod rosu, gospodarii distruse de ape, campuri si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.