Operatiune de amploare a politistilor in Timis si Arad. Arme si marfa de contrabanda gasite in urma descinderilor. Mai multi oameni au fost retinuti. Foto

Marti, 17 Decembrie 2019, ora 23:59
115 citiri
TIMISOARA. Politistii au confiscat tigari, alcool, arme si diferite sume de bani in urma unor descinderi la contrabandisti in Timis si in Arad.
Politistii de la Transporturi au verificat 36 de locuinte in Timis si in Arad, unde aveau informatii ca locuiesc persoane care se ocupa cu contrabanda. Oamenii legii au descoperit 337 de baxuri de tigari, pachetele din acestea fiind netimbrate.
De asemenea, in urma perchezitiilor au mai fost gasiti 91 de litri de alcool, care provenea din Serbia. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.