Inca 16 oameni au murit de COVID-19 in Romania. Bilantul ajunge la 498 de morti UPDATE

Marti, 21 Aprilie 2020, ora 18:30
10315 citiri
Inca 16 oameni au murit de COVID-19 in Romania. Bilantul ajunge la 498 de morti UPDATE
Foto: Arhiva Ziare.com

Inca 16 persoane au murit de coronavirus in tara, astfel ca bilantul ajunge la 498 de morti de COVID-19 in Romania.

In total, marti au fost anuntate 20 de decese de catre Grupul de Comunicare Strategica (GCS), patru morti fiind anuntate de dimineata.

Victimele sunt din Bucuresti, Teleorman, Galati, Ilfov, Neamt, Timis, Mures, Arges, Caras-Severin si Botosani.

UPDATE - GCS transmite ca decesul 495 s-a inregistrat, de fapt, in cazul unei femei, si nu in cazul unui barbat asa cum s-a anuntat initial. Decesul barbatului de 66 ani din Gorj este deja raportat la pozitia 251. Astfel, decesul 495 s-a inregistrat in cazul unei femei de doar 37 de ani.

Deces 483 - este o femeie de 72 de ani din Bucuresti, internata pe 4 aprilie la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Victor Babes, sectia ATI. A fost confirmata cu COVID-19 pe 17 martie si a murit pe 20 aprilie. Ea suferea de boala cardiovasculara, diabet zaharat de tip II, boala renala cronica - pacienta dializata, cataracta si obezitate.

Deces 484 - este un barbat de 63 de ani din Teleorman, confirmat pozitiv pe 15 aprilie. Pacientul a murit pe 20 aprilie si suferea de boala cardiovasculara si diabet zaharat de tip II.

Deces 485 - este un barbat de 88 de ani din Galati, dintr-un camin de batrani. A fost depistat pozitiv pe 20 aprilie, iar in data de 21 a murit. El suferea de boala renala cronica, adenom de prostate si anemie feripriva.

Deces 486 - un barbat de 90 de ani tot de la un camin de batrani din Galati. A fost confirmat cu noul coronavirus pe 8 aprilie si a murit astazi. Suferea de dementa si afectare cardiaca multipla.

Deces 487 - o femeie de 80 de ani tot de la un camin de batrani din Galati. Femeia a fost confirmata cu noul coronavirus atat pe 8 aprilie, cat si in data de 16. Ea a murit astazi. Pacienta suferea de dementa mixta, boala renala cronica si sechele in urma un atac vascular cerebral.

Deces 488 - este un barbat de 69 de ani din Ilfov. S-a internat pe 10 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Ilfov. Initial, testul rapid pentru COVID-19 a dat rezultat negativ, astfel ca a fost externat la domiciliu cu tratament. Pe 13 aprilie s-a internat din nou, de data asta la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, fiind ulterior transferat la Spitalul Colentina in sectia de terapie intensiva. In fine, a fost confirmat cu noul coronavirus pe 14 aprilie. Pacientul a murit in data de 20. Suferea de diabet zaharat, hipertensiune arteriala, obezitate si sechele in urma unui atac vascular cerebral.

Deces 489 - barbat de 52 de ani din Neamt, confirmat cu noul coronavirus pe 19 aprilie. Pacientul a murit in data de 20. "Istoric: 08-13.04.2020 a fost internat in Spitalul Orasenesc Targu Neamt pentru afectarea hepatica; in Sectia unde a fost internat a existat un caz pozitiv Covid 19 (posibila expunere)", arata GCS. Barbatul suferea de ciroza hepatica virus B si encefalopatie hepatica.

Deces 490 - o femeie de 84 de ani din Neamt, internata in perioada 8 - 23 martie in Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt- Sectia medicala pentru boala pulmonara interstitiala, cardiopatie ischiemica, unde exista un caz de coronavirus confirmat. Ea a fost confirmata cu COVID-19 in data de 14 si a murit astazi. Suferea de dementa, boala hepatica si boala cardiovasculara.

Deces 491 - este un barbat de 71 de ani din Timis, confirmat cu noul coronavirus in 7 aprilie. Barbatul a murit astazi. Suferea de dementa mixta, hipertensiune arteriala, atrofie cerebrala, boala Alzheimer si boala Parkinson.

Deces 492 - este un barbat de 77 de ani de la un camin de batrani din Galati. A fost confirmat cu noul coronavirus pe 7 aprilie si a murit in data de 10. Suferea de hipertensiune arteriala, fibrilatie atriala cronica si dementa.

Deces 493 - o femeie de 78 de ani de la un camin de batrani din Galati. Pacienta a fost confirmata cu COVID-19 pe 13 aprilie si a murit in aceeasi zi. Suferea de casexie, dementa si sechele in urma unui atac vascular cerebral.

Deces 494 - femeie de 86 de ani de la un camin de batrani din Galati. Pacienta a fost confirmata cu noul coronavirus pe 3 aprilie si a decedat in data de 14. Suferea de insuficienta cardiaca congestiva, boala Alzheimer si dementa.

Deces 495 - este o femeie de 37 de ani din Mures, internata pe 11 aprilie in Spitalul Clinic Judetean Mures - Sectia Boli Infectioase. Femeia a fost transferata la sectia de terapie intensiva pe 12 aprilie, fiind confirmata cu noul coronavirus cu o zi inainte, in data de 11. Ea a murit pe 20 aprilie si suferea de obezitate.

Deces 496 - este o femeie de 74 de ani din Arges, confirmata cu COVID-19 pe 20 aprilie. Suferea de bronhopneumopatie, astm bronsic dependent de oxigen si tahicardie sinusala.

Deces 497 - este un barbat de 72 de ani din Caras-Severin, confirmat cu coronavirus astazi. Barbatul a murit luni, 20 aprilie. Suferea de bronhopneumopatie cronica obstructiva, dublu bypass cardiac, emfisem pulmonar, avea antecedente TBC si infundare carotida.

Deces 498 - este o femeie de 78 de ani din Botosani, confirmata cu noul coronavirus in data de 17 aprilie. Pacienta a murit astazi. Ea sufere de diabetz zaharat de tip II, angina pectorala, bronhopneumopatie cronica obstructiva si obezitate.

Urmareste LIVE cele mai cele mai importante informatii despre pandemia de coronavirus din Romania si din lume

Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
#morti coronavirus 21 aprilie , #coronavirus