Tanara japoneza violata si ucisa in bataie de un roman

Sambata, 18 August 2012, ora 17:42
30084 citiri
Tanara japoneza violata si ucisa in bataie de un roman
Foto: Realitatea TV

O tanara de 20 de ani din Japonia a fost ucisa in bataie, in padurea din Otopeni, de catre un roman de 26 de ani, care a fost deja retinut de politisti.

Barbatul a acostat-o pe tanara inca din aeroportul Otopeni si a convins-o sa urce cu el intr-un taxi, promitandu-i ca o va duce el la Craiova, unde ea trebuie sa predea limba japoneza la unul din liceele din oras, potrivit Antena 3.

Insa, in loc sa o duca la destinatie, el a oprit in padure, a violat-o si a sfarsit prin a o ucide in bataie.

Cadavrul femeii a fost descoperit vineri seara, in padurea din Otopeni, la marginea Bucurestiului, iar suspectul a fost retinut de politisti in mai putin de 24 de ore. Este vorba despre un tanar de 26 de ani de etnie rroma din Ilfov.

Cercetarile politistilor il indica pe barbat ca fiind ucigasul, iar oamenii legii se pregatesc ca formuleze acuzatii oficiale si sa ceara arestarea acestuia pentru 29 de zile.

Taximetristul care s-a aflat la volan a fost audiat, dar nu a fost retinut.

Seful serviciul Omoruri din cadrul IGPR, Marinciu Doru Antonio, a declarat ca au fost efectuate mai multe activitati specifice care au condus la suspect. "Camerele de supraveghere ne-au ajutat, dar nu sunt singurele probe folosite in dosar", a spus acesta.

"Suspectul a agresat-o pe victima inca din aeroport si a condus-o pana la terminalul sosiri, de unde a apelat un taxi. Nu stim cum a convins-o sa urce, multe date sunt din acheta si nu vi le pot oferi. Victima este de origine asiatica, are 20 de ani, a fost gasita la marginea padurii, in zona Magura, pe zona localitatii Corbeanca. La fata locului a fost descoperita valiza victimei, la 60-70 metri", a anuntat acesta.

Marinciu a mai spus ca fapta a fost incadrata ca omor si ca suspectul a dat declaratii, dar nu a recunoscut fapta comisa. Cauza mortii a fost stabilitat de medicii legisti: moarte violenta prin axfisieri mecanice.

"Victima a ajuns pe 15 august, seara, banuim ca omorul a avut loc tot atunci, am luat probe de ADN de la suspectul de 26 de ani. El risca o pedeapsa de la 15 la 20 de ani", a conchis Marinciu.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#crima Otopeni, #femeie ucisa Otopeni, #japoneza ucisa Otopeni, #cadavru Otopeni, #crima taximetrist Otopeni , #crima