Politistii ameninta cu greva generala

Duminica, 01 August 2010, ora 17:07
3069 citiri
Politistii ameninta cu greva generala
Foto: iasiplus.ro

Nemultumiti de masurile de austeritate anuntate de autoritati, politistii ameninta cu greva generala, pe termen nelimitat. Ei sunt suparati ca primesc lefuri mai mici cu 25% si acuza faptul ca din cauza acestor masuri risca sa ramana fara loc de munca.

In Prahova, politistii au cerut saptamana aceasta demisia conducerii Inspectoratului General al Politiei Romane si a Ministerului Administratiei si Internelor, nemultumiti de disponibilizarile anuntate.

"Deja am cerut demisia conducerii IGPR si MAI saptamana aceasta pentru ca mi se pare anormal sa concediezi politistii in loc sa reduci din numerosii sefi din structura Politiei care sunt platiti cu salarii grase", a declarat pentru Adevarul.ro, liderul prahovean al politistilor afiliati SNPPC, Florian Ionita.

Potrivit sursei citate, politistii se pregatesc sa iasa in strada din toamna, sustinand ca o masura tinuta secret de Guvern, care vizeaza concedierea a cateva mii de politisti, va deveni publica in scurt timp.

Florian Ionita a declarat jurnalistilor de la Adevarul ca pe site-ul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, este deschisa o petitie on-line, prin care sunt stranse semnaturi pentru declansarea grevei generale si sistarea tuturor activitatilor.

Liderul sindical este convins ca protestul va declansa un adevarat haos pe strazi, iar cei care vor profita din plin vor fi hotii si talharii.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#politisti greva generala septembrie, #politisti protest reducere salarii , #proteste
Comentarii
Poza Andradda
Andradda
rank 5
sa faca greva generala. Sa vedem cati din cetatenii tarii le vor lua apararea!?
Poza Grasul
Grasul
rank 5
"Deja am cerut demisia conducerii IGPR si MAI saptamana aceasta pentru ca mi se pare anormal sa concediezi politistii in loc sa reduci din numerosii sefi din structura Politiei care sunt platiti cu salarii grase"