Trafic ingreunat pe mai multe drumuri nationale

Duminica, 25 Septembrie 2011, ora 14:32
1100 citiri
Trafic ingreunat pe mai multe drumuri nationale
Foto: Arhiva

Traficul se desfasoara cu dificultate, duminica, pe mai multe drumuri nationale, iar in unele zone este deviat din cauza lucrarilor la carosabil.

In judetul Constanta, pe raza municipiului Cernavoda se circula cu viteza redusa din cauza devierii traficului de pe DN22C care este inchis pentru lucrari la kilometrul 0. Soferii sunt sfatuiti sa utilizeze rutele ocolitoare prin Harsova - DN2A sau prin Ostrov - DN3 (unde se traverseaza Dunarea cu bacul), informeaza Politia Romana.

In judetul Alba, pasajul superior peste calea ferata de pe DN1, situat la intrarea in municipiul Alba Iulia dinspre Sebes, intre kilometri 377 si 378, este inchis pentru lucrari.

Autovehiculele circula pe rute ocolitoare pe directia DN74 Abrud - Zlatna - Alba Iulia, pe strada Motilor - Bulevardul Republicii - strada Tudor Vladimirescu - strada Al.I.Cuza - centura municipiului Alba Iulia, dar si pe directia Deva - Alba Iulia - Cluj-Napoca (DN7- DN1, kilometrul 377+ 923 metri - centura municipiului Alba Iulia - DN1, kilometrul 385+200 metri) si Cluj-Napoca - Alba Iulia - Deva.

Tot in judetul Alba, pe DN1, la iesirea din municipiul Sebes catre Alba Iulia, se executa lucrari de reparatii la pasajul de cale ferata Kogalniceanu, la kilometrul 367+243 metri. Traficul rutier se desfasoara restrictionat, cu ajutorul semafoarelor electrice.

Se circula pe ruta alternativa DE 60 Brasov - Oradea (DN13 Brasov - Targu Mures, DN15 Targu Mures - Cluj-Napoca - Oradea), iar pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone se foloseste DN7 Sebes - Vintu de Jos, DJ 107C Vintu de Jos - DN1 (Oarda de Jos).

In judetul Ilfov, pe DN5, de la iesirea din municipiul Bucuresti pana la limita cu judetul Giurgiu, intre kilometri 7 si 19, se executa lucrari de modernizare care includ refacerea suprafetei carosabile si amenajarea unor intersectii cu sens giratoriu. Pe unele portiuni traficul rutier se desfasoara restrictionat, pe o banda, dirijat de semafoare sau piloti de trafic.

In judetul Ilfov, pe DN1A Bucuresti - Ploiesti, la kilometrul 18, in zona Buftea, se executa lucrari la o trecere la nivel cu calea ferata. Circulatia dinspre Bucuresti catre Ploiesti este deviata pe strada Fulger din oras.

In judetul Arges, in localitatea Valea Ursului (arondata comunei Bascov), pe DN7, la kilometrul 120+650 metri, exista o trecere la nivel cu calea ferata unde, din cauza unei mici diferente de nivel dintre sine si partea carosabila, conducatorii auto incetinesc mai mult decat este necesar. Mai ales vinerea si duminica dupa-amiaza, in zona se formeaza coloane de autovehicule.

In judetele Arad si Bihor se executa lucrari de reabilitare si intretinere pe DN79 Arad - Oradea si DN76 Oradea - Deva.

Trafic blocat de festival, in Sinaia

In statiunea Sinaia se desfasoara Festivalul Toamnei, "Sinaia Forever". Pana la sfarsitul zilei de duminica, traficul rutier va fi interzis in zona centrala a orasului. Se circula deviat, pe DN1 - varianta care trece prin dreptul garii.

Pentru a evita aglomeratia de pe raza statiunilor montane de pe Valea Prahovei, le recomandam conducatorilor auto sa circule pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti.

In judetul Alba, pana luni, 26 septembrie 2011, ora 07.00, pe DN7, la intrarea in municipiul Sebes dinspre Deva, se vor executa lucrari de amenajare a unei intersectii cu sens giratoriu. Traficul rutier se desfasoara restrictionat, pe o banda, cu ajutorul pilotilor de dirijare.

In judetul Mures, pe DN13A Balauseri - Praid, in zona Viforoasa, au demarat lucrari la un pod, la kilometrul 8. Autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone circula pe o varianta locala, iar traficul greu de pe ruta Balauseri - Sovata - Gheorgheni (DN13A - DN13B) se desfasoara deviat, pe DN15, prin Reghin si Toplita. Se preconizeaza ca lucrarile vor fi terminate la sfarsitul lunii noiembrie.

Pe DN1, in judetul Brasov, se executa diverse lucrari pe tronsonul Predeal - Brasov si asteapta aglomeratie dupa-amiaza, pe masura ce turistii se intorc din statiunile montane.

De ce a durat atât de mult retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei
De ce a durat atât de mult retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei
Fostul președinte Traian Băsescu a declarat duminică seara, 28 aprilie, că a avut o discuție privată cu medicul Cătălin Cîrstoiu privind cursa pentru Primăria Capitalei. Traian...
Traian Băsescu dezvăluie care e singura situație în care Gabriela Firea ar putea câștiga Primăria Capitalei. „Pentru Ciolacu nu va fi bine”
Traian Băsescu dezvăluie care e singura situație în care Gabriela Firea ar putea câștiga Primăria Capitalei. „Pentru Ciolacu nu va fi bine”
Fostul președinte Traian Băsescu a comentat duminică seara, 28 aprilie, într-o emisiune la Digi24, șansele Gabrielei Firea de a câștiga alegerile locale. Fostul șef al statului este de...
#trafic rutier, #trafic ingreunat , #trafic rutier