Ziare.com

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri nationale din cauza lucrarilor

Marti, 19 Aprilie 2011, ora 16:28

   

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri nationale din cauza lucrarilor
Traficul este ingreunat pe mai multe drumuri nationale, din cauza unor lucrari pe unele tronsoane importante.

Nu sunt semnalate probleme deosebite de fluenta a traficului rutier pe drumurile nationale sau pe cele trei autostrazi, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Din pricina executarii unor lucrari la partea carosabila, exista unele tronsoane importante pe care circulatia auto este usor ingreunata. Este vorba despre DN7 Calimanesti - Brezoi, in judetul Valcea, dar si pe Centura Bucuresti, la kilometrul 64+400 de metri, in dreptul localitatii Chitila.

Se circula greu si pe DN10 Chirilesti - Sibiu, in judetul Buzau si pe DN66 Targu Jiu - Petrosani, in judetul Gorj.

In noaptea de marti spre miercuri, intre orele 01.00 si 04.00, se va inchide din nou circulatia pe DN1 Bucuresti - Ploiesti, pe raza comunei prahovene Barcanesti, intre kilometrii 51+800 metri si 53+650 metri, din cauza lucrarilor de ridicare si pozitionare a tablierului metalic pe sustinerile provizorii la pasajul peste DN1, pe unde va trece autostrada Bucuresti - Brasov.

Traficul este deviat pe DN1

Traficul rutier se va desfasura deviat dinspre Ploiesti catre Bucuresti, pe DN1, de la kilometrul 53+650 de metri (sens giratoriu Barcanesti) pana la kilometrul 60 (intersectie cu DN1A) si apoi pe DN1A Buftea - Bucuresti.

Traficul va fi deviat si dinspre Brasov catre Bucuresti, pe DN1 pana la kilometrul 60, de unde se intra pe DN1A Buftea - Bucuresti, iar dinspre Bucuresti catre Ploiesti, din DN1, de la kilometrul 51+800 de metri (Posta Barcanesti), se intra pe DC108 - DJ140 - DJ101G, cu iesire pe DN1 la kilometrul 56+200 de metri.

De preferat este ca din zona Otopeni(DN1) sa se urmeze ruta Centura Bucuresti - DN1A Buftea - Ploiesti.

Reamintim, de asemenea, ca incepand din luna ianuarie a.c., circulatia rutiera pe DN 22C Cernavoda - Murfatlar a fost oprita pentru o perioada de un an, in vederea executarii unor lucrari la podul peste Canalul Dunare - Marea Neagra. Atat traficul usor, cat si traficul greu se desfasoara pe rute ocolitoare.

Pentru traficul greu, se recomanta ruta Bucuresti - DN 2 - Urziceni - DN 2A - Giurgeni - Constanta, dar si ruta Bucuresti - A 2 - Drajna - DN 21 - Slobozia - DN 2A - Giurgeni - Constanta. Mai poate fi folosita ruta Bucuresti - Fetesti( A 2) - Gura Ialomitei( DN 3B) - Constanta( DN 2A).

Pentru traficul usor poate fi folosita ruta Bucuresti - A 2 - DJ 223C - Municipiul Cernavoda - DN 22C - Constanta( 210 kilometri).

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 846 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor