Trenuri blocate in Suceava: Un TIR de 40 de tone cu clei s-a rasturnat pe sine UPDATE

Vineri, 28 Septembrie 2018, ora 15:15
5102 citiri
Trenuri blocate in Suceava: Un TIR de 40 de tone cu clei s-a rasturnat pe sine UPDATE
Foto: Arhiva Ziare.com

Traficul feroviar intre Vatra Dornei si Iacobeni (judetul Suceava) a fost blocat, vineri, dupa ce o cisterna plina cu clei s-a rasturnat pe calea ferara.

"Soferul a ramas incarcerat si a fost extras de catre un pompier militar botosanean, aflat in timpul liber, inainte de sosirea echipajelor de la Vatra Dornei", au preciat reprezentantii ISU.

Barbatul a fost preluat de catre medici, fiind constient.

La randul lor, reprezentantii Centrului Infotrafic au transmis ca, din cauza accidentului, circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 502 este oprita intre statiile Vatra Dornei si Iacobeni.

Traficul rutier pe DN 17 Campulung Moldovenesc - Vatra Dornei nu este afectat.

Potrivit CFR, din motive de siguranta, trenul IR 1833 (care circula in relatia Iasi - Timisoara Nord) a fost oprit in statia Iacobeni, la ora 10:38.

"CFR SA informeza ca au fost luate masurile de siguranta si nu exista pericol de explozie, insa traficul feroviar pe relatia Iacobeni - Argestru ramane inchis pana cand autocisterna va fi indepartata de pe sine", anunta CFR.

Cisterna are 40 de tone si au fost solicitate macarale de mare tonaj pentru a o putea ridica, astfel incat sa fie reluat traficul.

UPDATE CFR informeaza ca traficul feroviar intre statiile Iacobeni si Argestru a fost reluat, dupa mai mult de 4 ore, la ora 14:40.

Circulatia feroviara in zona localitatii Iacobeni a fost inchisa la ora 10:15.

Din cauza acestui eveniment rutier, doua trenuri de calatori vor ajunge la destinatie cu intarziere, este vorba despre trenul IR 1833 (Iasi - Timisoara Nord) care a stationat de la ora 10:38, pe toata perioada interventiei, in gara Iacobeni, si perechea lui, IR 1832, care circula in relatia Timisoara Nord - Iasi, cu stationare de la ora 13:50, in gara Argestru.

Acum doua zile CFR a oprit traficul feroviar pe raza statiei Videle, din cauza unei scurgeri de propilena dintr-un vagon.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#cisterna clei rasturnata calea ferata Suceava , #tren
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
She ghinion! In tren ierea shi Putorel. Shi cum l-or fi dezlipit?!?!