PD-L se dezice de Eugeniu Petrescu

Joi, 10 Februarie 2011, ora 22:54
1989 citiri

Eugeniu Petrescu nu a detinut nicio functie la niciun nivel in partid si nu a facut niciodata parte din vreun staff de campanie al vreunui candidat sustinut de partid, sustin oficialii PD-L.

"Pentru o corecta informare a opiniei publice, precizam ca domnul Eugeniu Petrescu este membru simplu al Partidului Democrat Liberal, nu detine si nu a detinut nicio functie in partid, la niciun nivel, si nu a facut niciodata parte din vreun staff de campanie al PDL sau al vreunui candidat sustinut de partid", se mentioneaza in comunicatul remis Ziare.com.

Blaga: Il cunosc pe Eugeniu Petrescu, suntem colegi de partid

Comunicatul PD-L survine la scurt timp dupa ce fostul ministru al Internelor, Vasile Blaga, a precizat ca il stie pe Eugeniu Petrescu, insa numai in calitate de coleg de partid.

Numele lui Eugeniu Petrescu apare in rechizitoriul incheiat de procurorii DNA in dosarul mitei la Vama Halmeu.

Potrivit anchetatorilor, Eugeniu Petrescu ar fi facilitat intalnirea intre fostul sef al ANV, Radu Traian Marginean, si fostul sef al Vamii Halmeu, Nicoleta Dobrescu.

Eugeniu Petrescu apare pe lista de donatori a PD-L din anii 2004 si 2006.

Citește și:
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Politologul Theodor Paleologu a declarat că în anul 2019 s-a simţit umilit, ca român, să aibă de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu pentru un mandat de preşedinte al...
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua, în perioada 26-28 septembrie, o vizită la Tokyo pentru a participa la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului premier japonez Shinzo Abe....