PD-L se dezice de Eugeniu Petrescu

Joi, 10 Februarie 2011, ora 22:54
1855 citiri

Eugeniu Petrescu nu a detinut nicio functie la niciun nivel in partid si nu a facut niciodata parte din vreun staff de campanie al vreunui candidat sustinut de partid, sustin oficialii PD-L.

"Pentru o corecta informare a opiniei publice, precizam ca domnul Eugeniu Petrescu este membru simplu al Partidului Democrat Liberal, nu detine si nu a detinut nicio functie in partid, la niciun nivel, si nu a facut niciodata parte din vreun staff de campanie al PDL sau al vreunui candidat sustinut de partid", se mentioneaza in comunicatul remis Ziare.com.

Blaga: Il cunosc pe Eugeniu Petrescu, suntem colegi de partid

Comunicatul PD-L survine la scurt timp dupa ce fostul ministru al Internelor, Vasile Blaga, a precizat ca il stie pe Eugeniu Petrescu, insa numai in calitate de coleg de partid.

Numele lui Eugeniu Petrescu apare in rechizitoriul incheiat de procurorii DNA in dosarul mitei la Vama Halmeu.

Potrivit anchetatorilor, Eugeniu Petrescu ar fi facilitat intalnirea intre fostul sef al ANV, Radu Traian Marginean, si fostul sef al Vamii Halmeu, Nicoleta Dobrescu.

Eugeniu Petrescu apare pe lista de donatori a PD-L din anii 2004 si 2006.

Citeste si:
Dacian Cioloş, despre o eventuală revenire a USR PLUS în coaliție: ”Nu intenţionez să intru în guvern, nici ca ministru, nici ca vicepremier”
Dacian Cioloş, despre o eventuală revenire a USR PLUS în coaliție: ”Nu intenţionez să intru în guvern, nici ca ministru, nici ca vicepremier”
Liderul USR PLUS, Dacian Cioloş, a spus într-o întâlnire online cu membrii din diaspora, că nu vrea să devină ministru sau vicepremier dacă USR PLUS se va întoarce la guvernare, susţin...
De ce oamenii onești nu vor să se implice în politică
De ce oamenii onești nu vor să se implice în politică
În România sunt mulți oameni onești, civilizați, morali, cu dragoste de semeni și de națiune, cu educație solidă și cu studii serioase (indiferent nivelul lor), cu experiență de muncă...
Sursa: Ziare.com