Super Bowl LVI 2022 - prezentare și cote pariuri

Advertorial
Vineri, 11 Februarie 2022, ora 17:58
5658 citiri
Super Bowl LVI 2022 - prezentare și cote pariuri
Super Bowl LVI 2022 FOTO: unibet.ro

Luni, 14 februarie, de la ora 01:30 (ora României), este programat unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale lunii februarie: Super Bowl, ediția cu numărul 56. Finala NFL le aduce față în față în 2022 pe Cincinnati Bengals și Los Angeles Rams, două echipe care au reușit să producă multe surprize în drumul spre Super Bowl.

Marele meci se joacă în California, pe arena celor de la Los Angeles Rams, SoFi Stadium din Inglewood. Avantajul terenului propriu ar putea fi decisiv pentru Los Angeles Rams, fiind a doua ediție consecutivă a Super Bowl în care o echipă joacă „acasă”, chiar dacă oficial este echipă oaspete.

Se așteaptă o audiență record la Super Bowl LVI - previziunile ajung la 117 milioane de telespectatori. Anul trecut, 96.4 milioane de oameni au urmărit transmiterea televizată a Super Bowl, cea mai mică audiență din ultimii 14 ani. Prețul unui spot TV de 30 de secunde la Super Bowl LVI este de 7 milioane de dolari, față de valoarea de 5,5 milioane de dolari de la Super Bowl LV.

Los Angeles Rams – favorită la pariuri

Super Bowl este evenimentul anului în America, iar casele de pariuri se întrec în oferte pentru acest duel ce va stabili câștigătoarea NFL în 2022. De exemplu, cei de la Unibet au peste 660 de opțiuni în categoria pariuri online Super Bowl. Los Angeles Rams este favorită în marele meci (cotă 1.53), în timp ce Cincinnati Bengals are cota 2.65. Ambele cote includ și victoria în prelungiri.

Echipa din Los Angeles este mai experimentată, a convins mai mult pe teren inclusiv în ultima perioadă. În materie de Super Bowl, Rams este la a cincea participare, dintre care a doua în ultimii 4 ani, când a fost învinsă de Patriots cu 13-3. A câștigat Super Bowl doar în 1999, dar iată că acum are prima șansă la trofeu.

În plus, cei care pariază minim 50 RON la Unibet cu funcția Creare Pariu pe Super Bowl - bilete pre-meci cu minim 4 selecții și cotă minimă 3.00 - primesc o recompensă de 25 RON la pariuri. În plus, se acumulează șanse și la premiile din campania Unibet cu 5 BMW-uri: orice pariu de minim 50 RON plasat în această perioadă poate aduce unul dintre premiile din promoție, acordate prin tragere la sorți.

Matthew Stafford, favorit pentru titlul MVP

Dincolo de soarta meciului, fanii încearcă să anticipeze ce jucător va câștiga titlul de MVP. Cele mai mare șanse le are Matthew Stafford, în vârstă de 34 de ani. La Unibet, cota sa este 2.30 – o opțiune de pariere ce merită atenție, ținând cont de forma foarte bună a lui Matthew Stafford.

Fundașul de fotbal american, unul dintre cei mai apreciați din National Football League, are de partea sa inclusiv unele date statistice legate de acordarea titlului MVP: în cele 55 de Super Bowl-uri jucate până în prezent, titlul de MVP a mers de 31 de ori la un quarterback. Exact așa s-a întâmplat și la ediția Super Bowl de anul trecut.

Pariu pe numărul de puncte reușit de Los Angeles Rams

Favorită la câștigarea Super Bowl, Los Angeles Rams ar putea face spectacol pe teren și ar putea înscrie cel puțin 27 de puncte, așa cum a reușit în 10 din cele 17 partide disputate în sezonul regular și în două din cele trei partide din play-off.

Cota este 1.83 la Unibet pentru situația în care echipa din Los Angeles reușește să câștige cel puțin 26.5 puncte (inclusiv în prelungiri) la Super Bowl LVI.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Va candida Marcel Ciolacu la prezidențiale? „După 20 de ani, este cazul să fie un preşedinte mai de stânga. Vedem după 9 iunie”
Va candida Marcel Ciolacu la prezidențiale? „După 20 de ani, este cazul să fie un preşedinte mai de stânga. Vedem după 9 iunie”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că va decide dacă va candida sau nu la scrutinul prezidenţial în funcţie de rezultatul alegerilor comasate - locale şi europarlamentare - din 9 iunie....
Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a făcut praf Sectorul 1, e plin de mizerie, de şobolani, scandaluri. Nu se pricepe la administraţie
Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a făcut praf Sectorul 1, e plin de mizerie, de şobolani, scandaluri. Nu se pricepe la administraţie
Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat despre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, că are o atitudine de tipul “noi suntem proşti şi dânsa e deşteaptă”. El...
#Super Bowl, #Super Bowl 2022, #pariuri Super Bowl, #pariuri Super Bowl 2022 , #pariuri